"Lazada Style!" Rancangan Realiti Fashion TV Terbaru Dari Lazada

"Lazada Style!" Rancangan Realiti Fashion TV Terbaru Dari Lazada |  Hai korang....apa khabar hari ni? Harap sihat dan ceria lah ye,walaupun kita berpuasa itu bukan alasan untuk kita lemah dan tidak bermaya...kita mesti bersemangat  menjalani ibadah dan rutin harian kita.

Hari ini dah 3 hari kita berpuasa,korang dah beli ke keperluan Raya?apa kata korang tengok-tengok kat Lazada, cantik-cantik tau baju raya kat situ,kalau korang nak tahu,Lazada adalah Flatform E-Commerce nombor satu asia tenggara yang terdapat di Malaysia,Indonesia,Filipina,Singapura,Thailand dan juga Vietnam.

Lazada mempunyai lebih dari seratus juta produk,dan pelbagai jenama tau..sebut je nak apa,semua mesti ada,sebab tu kak lin suka shoping kat lazada ni,trusted seller ...jangan ragu-ragu nak shoping kat Lazada..

Korang tengok tak rancangan realiti terbaru dari lazada?best la korang,sesuai sangat untuk kita-kita yang suka berfashion ni,Lazada Style Fashion TV Show ni di siarkan setiap hari Ahad,pukul 3 pm di TV 3.Tahniah lazada kerana dah melangkah maju lagi setapak kehadapan...

Rancangan realiti ini menampilkan selebriti tempatan antaranya Nana Mahazan,Rizman Rozaini,Wirda Adnan dan banyak lagi.Memandangkan tak lama lagi kita akan menyambut Aidilfitri...memang tepatlah masanya kerana dengan kerjasama Rangkaian television Media Prima,LazAdaStyle dianjurkan oleh pelakon malaysia Nana Mahazan dan bertujuan untuk meletakkan lazada sebagai destinasi membeli-belah rakyat Malaysia untuk produk fesyen dan kecantikan.#mylazadastyle

Episod Pertama 

 8 peserta dan ada 2 kumpulan
 (HIJABISTA COLLECTION) Artis Jemputan Elfira Loy
---2 peserta tersingkir



Episod kedua

MOTHER & DAUGHTER
6 peserta dan ada 2 kumpulan
Artis jemputan Siti Sarah & Thalita(anak siti sarah)
--2 peserta tersingkir


Episod Ketiga (Coming Soon)

PLUS SIZE
Artis jemputan Sherry Al-Hadad




Terdiri dari empat episod, LazAdaStyle menggabungkan lapan pereka tempatan yang berminat untuk mempamerkan pakaian terbaik mereka semasa dibatasi oleh masa, bahan dan tema. Reka bentuk mereka dinilai oleh personaliti terkenal dalam industri fesyen termasuk RizmanRozaini dan Wirda Adnan manakala para peserta diawasi oleh usahawan fesyen popular seperti Min Luna, Syed Faizal dan Bustaman Mokhtar sepanjang pertandingan. Para penonton juga boleh menantikan para tetamu selebriti seperti Elfira Loy, Siti Sarah Raisuddin, Sherry Alhadad, Yasmin Hani, Sha'rinRazali dan pereka kegemaran mereka apabila para peserta secara berperingkat disingkirkan sehingga pemenang dipilih pada akhir rancangan realiti. Pemenang LazAdaStyle akan memenangi wang tunai dan hadiah yang menakjubkan sehingga RM100,000.00.
Dan yang paling penting korang kena download aplikasi lazada,log in dan boleh ambil bahagian dalam pertandingan '' shake shake '' untuk memenangi baucer.

Jangan lupa shoping kat lazada bila korang tertarik dengan fesyen-fesyen yang dipaparkan di kaca tv anda...korang klik je link kat bawah ni..




Nak tahu info terkini dan fesyen terbaru??? Sila follow INSTAGRAM  ini
#mylazadastyle
Latest
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

0 comments: