Chubb E Juara Ceria Megastar

Chubbee Juara Ceria Megastar  |  Korang tengok tak Ceria Megastar? kak lin memang setiap minggu tengok sebab minat sangat tengok budak2 ni nyanyi..sedap-sedap pulak tu,kalah orang dewasa.

Semalam konsert akhir,yang tersenarai sebagai finalist akhir adalah

  1. Chubb E
  2. Hazury
  3. Warissa
  4. Vanessa
  5. Iqbal
Sebenarnya ramai lagi tau yang hebat-hebat seperti Marsya,Dayang,Nana yang bersuara nyaring dan ramai lagi..tapi semuanya tak de rezeki nak ke final..

Nabil Ahmad sebagai pengacara dan juri jemputan adalah Johan yang memang kelakar habis,Pak Nil yang sentiasa memberi sokongan pada anak-anak ceria megastar mummy mas idayu pulak memang mengadili para peserta dengan teliti.

Sejujurnya kak lin sukakan persembahan hazury...tapi rezeki tidak berpihak padanya untuk merangkul gelaran juara...manakala vanessa terpaksa berpuas hati dengan tempat keempat dan mendapat wang tunai sebanyak RM 8,000...Iqbal pula di tempat kelima dan mendapat wang tunai RM 5,000 kerana terdapat kesilapan teknikal dan mas idayu agak kecewa kerana iqbal tidak memberikan yang terbaik.


Apapun tahniah pada semua peserta....Semoga lebih berjaya di masa akan datang.
Chubb E
Juara
RM 20,000

Chubbee Juara Ceria Megastar
Hazury
Tempat Kedua
RM 12,000

Chubbee Juara Ceria Megastar
Warissa
Tempat Ketiga
RM 10,000

Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

5 comments:

  1. anak akak tanya td siapa menang ceria megastar... akak ckp tak tahu, akak pun tak tgk sgt, tu pun smalam baru buka tv umah akak.... hari ni lum buka tv langsung... keke... nice sharing nti akak bgtau anak akak.... hehe

    ReplyDelete
  2. Sha tak ikit sangat rancangan ini, tapi selalu tengok kompilasi lawak johan, nabil, mas idayu dan pak nil di youtube.. Memang kelakar habislah diorang..

    ReplyDelete
  3. Anak cikla mmg minat gila tgk rancangan ni.. Btw, tahniah pd yg berjaya

    ReplyDelete
  4. ohhh ni baru tengok ulangan tadi kat primaa :D

    ReplyDelete