Sista Stardust Berries Rose Menyerlahkan Kecantikan Setiap Wanita

Sista Stardust Berries Rose Menyerlahkan Kecantikan Setiap Wanita |  Hai korang hari ni kan kak lin nak share dengan korang satu produk yang best dan terbukti berkesan pada diri kak lin sendiri..maka dengan itu kak lin nak kongsikan lah dengan semua wanita diluar sana mengenai Produk SISTA STARDUST BERRIES ROSE..

Sebenarnya kan..sebelum ni kulit kak lin teruk sangat....memang ketara kulit kering dan tidak bermaya...paling merisaukan warna kulit tidak sekata...dahi warna lain,pipi warna lain...setiap kali tengok cermin rasa nak menangis tau.

Ingatkan normal lah bila umur dah nak masuk 40 an kulit jadi gitu...tapi sebenarnya tidak sama sekali kerana ada kawan kak lin umur dalam 45 gitu tapi kulit dia cerah dan lembab...jeles tau...terus je kak lin mesej dia tanya apa rahsia kulit dia cerah berseri..



Alhamdulilah setelah diperkenalkan dengan Sista Berries Rose ni semua masalah kak lin dapat diselesaikan...tu baru 2 minggu...kalau kita konsisten ..masyaallah mungkin tak yah pakai make up dah bila keluar.

Inipun kak lin asyik tengok cermin je..suka usap2 pipi dengan muka sebab rasa lembut jer...halus pulak tu...hehe...alhamdulilah...Terima Kasih Sista Sardust Berries Rose.


Apa itu SISTA STARDUST BERRIES ROSE?

Berries Rose adalah makanan tambahan yang berasaskan daripada campuran bahan botani semulajadi untuk kesihatan dan kecantikan. Mengandungi ramuan istimewa iaitu Ekstrak Kelopak Rose (Japan Whitening) yang merupakan ramuan berpaten No.3818483 yang mana mampu merawat masalah kulit seperti pigmentasi, Jeragat atau Bintik hitam dan pelbagai lagi.


PENGALAMAN SETELAH 2 MINGGU CONSUME BERRIES ROSE.

-Sebelum-
  •  Kulit kak lin kering,Lepas makeup nampak mengelupas.
  • Warna kulit tidak sekata.
  • Ada jerawat kecil disekitar dagu dan dahi.
  • Jeragat mula kelihatan di sekitar pipi.
  • Blackhead dan Whitehead.
  • Liang pori kasar.


-Selepas-
  • Kulit mulai lembab dan cerah.Nampak lebih berseri.
  • Warna kulit dah sekata..bila makeup tak nampak bercapuk.
  • Jerawat dah kecut..jerawat pasir dah hilang...yeayyy
  • Jeragat semakin pudar.
  • Blackhead dan Whitehead berkurangan.
  • Liang pori dah mengecil dan kulit lebih halus.
  • Penglihatan bertambah baik.
***SESUAI UNTUK YANG ADA ALAHAN MAKANAN LAUT.




9 KEBAIKAN BERRIES ROSE
  • Mencerahkan dan memutihkan kulit seluruh badan
  • Menghalang pembentukan black head dan white head
  • Membantu mngurangkan masalah jerawat dan jeragat
  • Mengatasi masalah kulit berminyak
  • Mengatasi masalah liang pori terbuka
  • Menjadikan kulit lebih lembab
  • Membaiki tona kulit tidak sekata
  • Sesuai untuk masalah kulit sensitif
  • Menyihatkan penglihatan mata

Sista Stardust Berries Rose Menyerlahkan Kecantikan Setiap Wanita


Harga Rm 150 untuk 60 hari


Cara Pengambilan

Campur 1 paket (10 grams) ke dalam 150ml air suam, kacau sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan. Minum air yang secukupnya sepanjang hari untuk kesan yang terbaik.
Pemakanan Yang Dicadangkan: 1 paket sehari, sebelum tidur.

Perhatian: Jika anda hamil, menyusu atau sedang mengambil ubat, sila rujuk kepada doktor atau penasihat perubatan sebelum mengambil sebarang makanan tambahan.

Berminat??

Sila Hubungi Nombor Di Bawah

www.sistastardust.com
03 8964 5759 / 011 1611 0369
sista88stardust@gmail.com
No.8, Jalan Balakong Jaya 6,
Taman Perindustrian Balakong Jaya,
43300 Balakong Jaya, Selangor



Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

4 comments:

  1. wah bersinar muka kak liena.. glowing sgt kak.. i bet sisterdust ni mmg bagus utk skin

    ReplyDelete
  2. Mudah je nak dptkan kulit yang cantik. Yg penting selamat di minum kan.

    ReplyDelete