LC Nasi Kandar Di Bandar Baru Bangi

LC Nasi Kandar Di Bandar Baru Bangi |  Berita baik untuk orang bangi yang suka makan nasi kandar...Line Clear nasi kandar dah melebarkan sayap ke Bangi pula...LC Nasi Kandar ni baru je dibuka pada 20.4.2018 di sek 9 bersebelahan dengan Evo mall...senang citer dekat2 dengan Muaz Textile tu..

LC Nasi Kandar Di Bandar Baru Bangi

Tapi kena beratur panjang lah ye...yelah keai baru bukak kan..semua taknak melepaskan peluang merasai keenakkan Nasi Kandarnya..tak dapat nak memilih lama-lama sebab ramai yang tuggu turn nak pilih lauk..nnt lambat2 orang belakang marah pulak kan...insyaallah next time nak pergi lagi.

LC Nasi Kandar Di Bandar Baru Bangi

Harga agak berpatutan,pembayaran menggunakan sistem kad..Tengok2 jgak tadi Kari Kepala Ikan...hehe next time lah ye kita cuba..

LC Nasi Kandar Di Bandar Baru Bangi


Ayam goreng tu memang sedap tau..uols kena cuba...crispy2 gitu...nanti kita try menu lain pulak...tapi menu tak banyak sangat sebab orang ramai,pastu nak pilih lauk susah sikit sebab susunan nya agak tinggi..yang membeli ni plk rendah aje...jadinya terjongket2 nak memilih menu..hehe..

LC Nasi Kandar Di Bandar Baru Bangi

Pada kak lin harga berpatutan lah...sekarang ni mana ada yang murah kan...semuanya mahal2 belaka...sesekali boleh lah makan sedap2...selalu-selalu nanti kempis la dompet uolss..haha oklah sampai sini dulu ye...
Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

1 comment:

  1. Sedapnya nasi kandar tu. Ana dah 2x g penang tapi tak merasa pun makan nasi kandar. Sedih kan. LC kat kg baru ni pun xsempat g lagi. Huhu

    ReplyDelete