Juara Mentor Otai Membawa Pulang RM100,000

Juara Mentor Otai Membawa Pulang RM100,000 |  Tahniah diucapkan kepada Elvira proteje kepada Misha Omar kerana berjaya membawa pulang RM 100,000 dan sebuah trofi..Elvira memang layak bergelar juara kerana persembahan beliau yang mantap dan berjaya memukau penonton.

Elvira bersaing dengan 3 lagi proteje lain iaitu

Azee proteje kepada Zarul Hussin (Naib juara membawa pulang RM 50,000 dan trofi)

Alina proteje kepada Siti Sarah(Tempat ketiga membawa pulang RM 20,000 dan trofi)

AJ proteje kepada Tam Spider(Tempat keempat membawa pulang RM5,000 dan trofi)Pemarkahan pada peringkat akhir ditentukan menerusi 50 peratus juri profesional, 20 peratus juri awam, manakala undian peminat menerusi laman sesawang mewakili 30 peratus.
Terdahulu, protege Zarul, Lokman terhenti langkah pada persaingan separuh akhir, Ahad lalu.
Konsert final itu turut diserikan dengan persembahan kugiran Masdo dan juga Saleem.
Mentor Otai yang dihoskan oleh Elly Mazlein dan Haziq Hot FM ini menampilkan komposer terkenal, Edry Abdul Halim dan penyanyi serta pelakon, Mark Adam selaku juri tetap.
Juara Mentor Otai Membawa Pulang RM100,000
Juara Mentor Otai Membawa Pulang RM100,000

Apapun semua persembahan peserta memang hebat cuma elvira lebih menonjol dengan vokalnya yang unik dan berjaya memukau semua penonton dan juri.Tahniah Elvira...
Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

4 comments: