Aktif Dan Riang Dengan Carrie Junior Funtime Wipes

Aktif Dan Riang Dengan Carrie Junior Funtime Wipes |  Aktif dan riang ni sinonim dengan kanak-kanak lah kan...yelah,pada tahap umur begini tak de apa yang mereka fikirkan...hanya tahu main dan berseronok sepanjang hari.

Aktif dan riang sememangnya bagus untuk pembesaran kanak-kanak...kadang-kadang kita ibu bapa marah pulak bila anak terlebih aktif..ibu ni sebolehnya tak nak anak mereka kotor dan comot...tapi sekarang dah tak de semua masalah kotor dan comot tu...kerana Carrie Juniour terlalu mementingkan kegembiraan kanak-kanak...maka keluarlah satu produk baru mereka iaitu CARRIE JUNIOR FUNTIME WIPES.


Aktif Dan Riang Dengan Carrie Junior Funtime Wipes

Tisu basah ni memang wajib ada dalam beg dan dalam kereta kak lin,anak kak lin ni suka makan aiskrim dan coklat...haishh...memang stresss sangat kalau tak de tisu basah ni...yelah kalau guna tisu kering tu tak hilang lekitnya...malah terlekat2 pulak kat mulut dia...alahai...dengan tangan2 kita sekali melekit kan..

Sebab tu wajib ada stok dalam kereta tisu basah CARRIE JUNIOR ni...sekali lap je dah bersih...malah ada bau-bau yang wangi lagi...seronoknya...ada 2 wangian tau...satu CHEEKY CHERRY dan lagi satu SMOOTIE BERRIES.


Aktif Dan Riang Dengan Carrie Junior Funtime Wipes

Saiznya yang kecil memudah kan kita untuk membawanya bersama kemana saja..satu pek kecil ada 30 keping..dan yang paling best Carrie Junior Funtimes Wipes ini  Hypoallerrgenic, Tiada Alkohol, Tiada Paraben, Tiada Formaldehyde dan PAPB & MIT Free
Aktif Dan Riang Dengan Carrie Junior Funtime Wipes

Hadir dalam dua variasi buah-buahan yang menarik iaitu Cheeky Cherry dan Smoothie Berries, Carrie Junior Funtime Wipes dirumus khas dengan Fruito-E, gabungan ekstrak buah-buahan semulajadi yang kaya dengan vitamin dan nutrien membantu menyuburkan dan melembapkan kulit. Carrie Junior Funtime Wipes ini bebas alcohol, bebas paraben, bebas formaldehida dan hipoallergenik. Telah diuji secara dermatologi dan disahkan halal; produk ini turut mengandungi kelembapan yang tinggi. Ia juga sangat lembut pada kulit bayi yang halus dan sensitif. Carrie Junior Funtime Wipes merupakan penyelesaian terbaik untuk kanak-kanak yang sentiasa keluar, mengembara, dan juga untuk kegunaan sebelum dan selepas makan. Yang paling penting, ia memberikan anda rasa selesa dengan aroma buah yang manis tanpa rasa melekit pada kulit.

Kedua-dua variasi Carrie Junior Funtime Wipes boleh didapati dalam pek mudah bawa dan digunakan yang mengandungi 30 helai dan dijual pada harga RM7.30 (Semenanjung) / RM7.70 (Sabah & Sarawak) atau pek keluarga yang mengandungi 80 helaian dan dijual pada harga RM9.00 (Semenanjung) / RM9.50 (Sabah & Sarawak).
Untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut, boleh layari :-


Website


Facebook Page :
Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

9 comments:

  1. First step untuk ajar anak- anak kita utamakan kebersihan..letak dalam bag sekolah dan pesan setiap kali ada aktiviti yang melibatkan kotoran..make sure guna tisu ni..pek tisu pun menarik kan

    ReplyDelete
  2. Wajib ada dlm beg wet tissue ni. Ana suka wet tissue CJ ni sbb bebas paraben dan wangi.

    ReplyDelete
  3. Wah baunya wangi ke.. nak gi beli lah.. mama pun wajib Ada wet tisu dlm handbag

    ReplyDelete
  4. Senang ada benda ni. Satu dalam handbag satu dalam kereta.

    ReplyDelete
  5. wife selalu suruh abam kie beli jenama ini masa anak2 kecik dahulu..

    Jom sertai giveaway yg sdg berlangsung di blog Abam Kie? Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2018/04/spm-result-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
    sincerely , farahain zfa

    ReplyDelete
  7. suka bau dia yang sangat wangi!!

    ReplyDelete
  8. kite punya dah habis dah wakkkkk.. sekejap jek anak2 buat sental.. hee~

    ReplyDelete