Kronos Tyre Sealant & Inflator Wajib Ada Dalam Setiap Kenderaan Anda

Tyre Sealant & Inflator Wajib Ada Dalam Setiap Kenderaan Anda |  Hai uolssss.....hari ni ada berita baik tau untuk uolssss....malah sangat-sangat membantu disaat tayar kereta anda pancit..apa tu???macam best macam syok je kan dengar,Meh la baca review kak lin mengenai Tyre Sealant & Inflator .



Kronos Flatnomore
Kronos Flatnomore

 Syukur lah ditemukan dengan Kronos Tyre Sealant & Inflator Almaklum lah driver wanita ni kan mudah panik bila tiba-tiba kereta pancit...lagi-lagi bila waktu pagi nak cepat g kerja kan..time tulah pulak tyre buat hal..pancit lah kena pakulah ...haish...mau nya tak panik kan.

Sejak ada Kronos Tyre Sealant & Inflator  kak lin tak risau lagi dah....malah senyum-senyum aja sebab awal-awal dah sediakan payung sebelum hujan...itulah pentingnya beringat sebelum terkena kan..memang kak lin recommended pada setiap pemandu lah...memang membantu tau..lagi2 bila kita travel jauh lalu highway kan.at least kita boleh guna Kronos Tyre Sealant & Inflator  sebelum meneruskan perjalanan untuk kebengkel yang terdekat.

Perlu di ingatkan penampalan ini hanya bersifat sementara sahaja.uols perlu kebengkel yang terdekat untuk penampalan yang sempurna ya..jangan pulak korang bawak laju-laju ye sebab korang akan rasa getaran cecair....sebab tu korang tak digalakkan memandu dengan laju....yang bestnya Kronos Tyre Sealant & Inflator tidak akan merosakkan tayar dan rim kereta.


Kronos Flatnomore
Kronos Flatnomore

KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator
✅ TIDAK perlu tukar tayar
✅ Senang untuk digunakan
✅ Tampalkan lubang tayar dalam 90 saat⏱
✅ Tidak memerlukan sebarang peralatan
✅ Tidak merosakkan tayar dan rim kereta
✅ Formula yang mesra alam dan tidak mudah terbakar🌿
✅ Dibuat daripada 100% polimer organik
✅ Jangka hayat selama 3 tahun dari tarikh pengilangan
✅ Waranti 2 tahun


Kronos Flatnomore
Kronos Flatnomore

Kak lin puas hati sangat dengan Kronos Flatnomore ni,memang recommended sangat kat korang beli...percayalah...ianya sangat membantu disaat kecemasan,tak salah labur pada sesuatu yang penting,lagipun harga sangat mampu milk..boleh guna sehingga 2 kali bergantung pada tyre yang pancit...kalau pancit teruk satu botol diperlukan..

📌 KRONOS FLATNOMORE juga datang dalam 650ml yang merupakan salah satu botol terbesar di pasaran📌



Kronos Flatnomore

Cara guna pun senang uols...korang boleh refer video di bawah...jomlah beli sekarang hanya RM 49.90 sahaja...nanti dah habis offer harga dah kembali kepada asal iaitu RM 69.90




 WhatsApp 

• https://hi.jomwasap.my/kronosflatnomore

• 0126736344 Helena

Facebook 
• https://facebook.com/kronosflatnomore

Instagram
• https://www.instagram.com/kronosflatnomore/
• https://www.instagram.com/helenahamidin


*Agens dan Distributor DIPERLUKAN*


Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

1 comment:

  1. Kena simpan satu dalam kereta ni lina. Senang incase kereta pancit tetiba tgh jalan kan.

    ReplyDelete