March 2018 - Lin Liena Story

Tuesday, 27 March 2018

Daging Masak Hitam Nasi Kandar

March 27, 2018 9
Daging Masak Hitam Nasi Kandar
Daging Masak Hitam Nasi Kandar |  Hai korangg.....suka tak makan nasi kandar? Rata-rata nya memang suka kan...ada yang sampai tiap-tiap minggu turun ke penang sana...haha jauh no kan...yang dah duduk utara sana untunglahhhh...

Tapi kalau selalu makan jemu jugak kan...kadang-kadang tak semua kedai masak sedap tau...maksudnya tak kena lah dengan tekak ni...pernah banyak kali jugak dapat kuahnya yang terlalu manis...alahaiii...potong selera nak makan...mana sedap makan lauk manis ...pantang betul kalau orang masak lauk terlebih manis...

Eh eh banyak pulak cekadak kan..so masak lah sendiri,tak yah nak bising-bising hehe...maka...masaklah ikut anak tekak korang yang cerewet tu...kalau tak sedap senyap je la eh...nak marah sape??tak kan nak marah mamak kedai tu pulak..kiki....

Ni cara kak lin masak tau...cara korang mungkin tak sama...so tak yah membawang ok...haha...jom tengok cara kak lin masak Daging Masak Hitam Nasi Kandar ....resepi nya ikut jelah caption di setiap gambar tu ok...


Daging Masak Hitam Nasi Kandar

Bawang Merah 1 Biji Besar -Hiris
Bawang Putih 2 Ulas-Hiris
4 sekawan
Tumis hingga naik bau

Daging Masak Hitam Nasi Kandar

Daun Kari letaklah dalam 2 tangkai

Daging Masak Hitam Nasi Kandar

Bila dah garing masukkan bahan blender
Bawang Besar 1 biji 
Bawang putih 2 ulas
Halia sebesar ibu jari

Daging Masak Hitam Nasi Kandar

Cili Kisar 2 Sudu Besar

Daging Masak Hitam Nasi Kandar

Masukkan serbuk kari daging yang paket kecil tu
Tambahkan serbuk kurma 2 sudu besar
Kacau sampai pecah minyak
Masa ni boleh letak air sikit-sikit agar rempah tak hangus
Kalau ada air rebusan daging tu lagi sedap.

Daging Masak Hitam Nasi Kandar

Kicap pekat ni terpulang lah pada korang...jangan terlalu hitam dah lah hihi...kak lin letak dalam 3 sudu besar

Daging Masak Hitam Nasi Kandar

Bila rempah dah cantik...garing dan pecah minyak,bolehlah masukkan daging yang dah rebus(klu daging mahal takyah rebus)
Masukkan serai 2 batang dan tomato yang telah didadu..

Daging Masak Hitam Nasi Kandar

Hmmm...masa ni semerbak dah bau dia...sedap nyer...terus lapar perut minta di isi..kacau sampai daging lembut...masuk kan air kalau kuah pekat sangat..


Daging Masak Hitam Nasi Kandar

Last sekali masukkan Garam,Gula dan Serbuk Perasa...tunggu kuah mendidih dan rasa...kalau dah empuk dan rasa semua cukup dah boleh tutup api..

Daging Masak Hitam Nasi Kandar

Inilah rupa dia setelah masak...kak lin lawankan dengan Nasi Lemak je...aduhai naiklah lemak-lemak ni semua sebab makan bertambah-tambah hihi...kalau makan dengan Nasi Beriani atau Nasi Minyak lagi lah sedap kan...Selamat Mencuba uolss...

Friday, 23 March 2018

Ezbuy Memperkenalkan produk Daripada Mogujie Dan JD.Com

March 23, 2018 4
Ezbuy Memperkenalkan produk Daripada Mogujie Dan JD.Com
Ezbuy Memperkenalkan produk Daripada Mogujie Dan JD.Com |  Shoping Online dah tak asing lagi sekarang ni...boleh dikatakan setiap orang akan shoping online setiap bulan kan...tak kira lah lelaki ke perempuan semua pakat-pakat shoping online...bila dah sekali beli..confirm korang akan terjebak hehe...dan kalau korang nak tahu anak-anak kak lin pun dah pandai shoping online tau..alahai budak-budak sekarang ni kan....bijak sungguh.

Ezbuy adalah satu nama yang tak perlu dikenalkan lagi...Ezbuy adalah satu laman web untuk korang shoping online...ya....shoping.....korang boleh membeli barangan dari luar negara dengan mudah,contohnya barangan dari singapura,china,taiwan dan banyak lagi...dari Malaysia pun ada juga tau.



Ezbuy Memperkenalkan produk Daripada Mogujie Dan JD.Com

Pada yang tak pernah ke ezbuy meh korang klik link ni EZYBUY....jangan risau ye,semua bahasa ada..Klik je bahasa apa yang korang nak..Sebelum korang klik pastikan korang betul-betul free tau..yelah kalau tak free macam mana korang nak cuci mata...bila dah sekali klik mesti mata korang tak kelip-kelip sebab harga yang ditawarkan memang berpatutan...pilihan pulak jangan cakap lah...sampai korang pecah kepala nanti tak tahu nak pilih yang mana hihi...

Ezbuy Memperkenalkan produk Daripada Mogujie Dan JD.Com

Paling best..yang terbaru ni,Ezbuy bekerjasama dengan Mogujie dan JD.com...maka bertambah mudah la korang nak membeli belah hanya dalam satu website sahaja korang boleh membeli apa sahaja...

Ezbuy Memperkenalkan produk Daripada Mogujie Dan JD.Com

Mogujie dan JD.com 
adalah salah satu produk yang bekerjasama dengan EZBUY....Banyak sangat pilihan yang best-best dan menarik hati untuk membeli.

JD.com lebih dikenali sebagai Jing Dong merupakan satu pusat e-dagang terbesar di China.Mereka mempunyai pelbagai rangkaian produk yang diperlukan oleh kita seharian.

Mogujie pula lebih kepada fashion...dari wanita,lelaki dan kanak-kanak...hihi...habislah uolsss...pastikan  duit kat bank penuh tau...baru sedap nak klik2 kan...

oh ye....korang jangan risau nak shoping di Ezbuy ni ye...ianya adalah trusted seller

Pelbagai Barangan JD dan Mogujie Kini Boleh Dibeli Di Ezbuy.my

Berita baik untuk korang yang belum pernah sign up dengan ezbuy...korang sign up pastu korang akan dapat voucher sebanyak RM 15.00 (SIGN UP HERE)

Dapatkan panduan disini (GUIDE)


Jom korang kita shoping untuk raya nanti...dah beli awal-awal senang juga kan...hati pun senang..


Thursday, 22 March 2018

Tempat Menarik Di Perlis Yang Korang Kena Tahu

March 22, 2018 4
Tempat Menarik Di Perlis Yang Korang Kena Tahu
Tempat Menarik Di Perlis | Korang suka tak Negeri Perlis? tak sangka banyak rupanya tempat menarik kat sini... Sebagai salah satu negeri terkecil dan paling tenang di Malaysia, sebenarnya tidak banyak yang boleh dikatakan mengenai Perlis. Perlis sebenarnya berada di bawah Raja Thailand sehingga masa Sultan Kedah mengambil alih. Ia kemudiannya dibentangkan secara ringkas kepada peraturan Siamase semasa perang sebelum diserahkan kepada British dan akhirnya, Perlis menjadi sebahagian daripada Malaysia pada Hari Kemerdekaan. Sedikit bandar yang masih tenang hingga ke hari ini, Perlis masih mengekalkan daya tarikan dunia lama dengan pembangunan yang sangat minimum.

Pada yang belum pernah pergi Negeri Perlis tu,apa kata korang baca entry kak lin ni...moga jadi panduan pada korang bila ke sana...kalau dah sampai sana mesti pergi tau tempat-tempat yang kak lin senaraikan ni...bukan apa takut korang menyesal bila tak dapat pergi tempat-tempat menarik ni...jom kita tengok PERLIS attractions Yang Best Dan Menarik 

Gua Kelam -
Salah satu gua yang paling tersendiri di Malaysia dengan gua batu kapur yang panjangnya 370 meter berhampiran bandar kecil Kaki Bukit (yang dikatakan 'bukit kaki') dan dikenali sebagai Gua Kegelapan. Taman Rekreasi Gua Kelam sangat terkenal dengan 'gua berjalan' yang mempesonakan di mana anda boleh masuk dari satu hujung gua dan keluar di lokasi yang berbeza.

Image result for gua kelam

Hutan Lipur Bukit Air -
 Taman rekreasi ini terletak betul-betul berhampiran ladang ular Perlis di mana pelawat boleh mengalami pemandangan dan bunyi hutan hujan tropika atau mencucuk jari kaki mereka di sungai-sungai sejuk yang melalui hutan.

Image result for hutan lipur bukit ayer perlis


Muzium Kota Kayang -
 Sebuah muzium yang menjejakkan kaki ke sejarah Kesultanan Kedah yang mempunyai kaitan dengan bagaimana Perlis dibentuk. Perkara yang boleh didapati di sini termasuk wang, artifak, senjata dan beberapa perhiasan.

Image result for muzium kota kayang

Kuala Perlis -
 Sebuah pekan kecil yang memegang salah satu pintu masuk ke Pulau Langkawi. Merendam dan meneroka kehidupan yang berlangsung di kampung nelayan kecil ini dan pelbagai makanan laut yang mengagumkan.

Image result for kuala perlis

Padang Besar -
Terletak di sempadan Malaysia-Thailand, bandar yang sibuk ini adalah untuk semua orang-orang kedai di luar sana yang hanya suka sedikit tawar-menawar. Cari sejumlah besar kedai bebas cukai dan pelbagai pakaian, cenderahati dan artifak yang dijual.

Image result for padang besar perlis

Taman Negeri Perlis -
 Di sinilah rizab hutan Mata Ayer dan Wang Mu. Taman ini juga kaya dengan tumbuh-tumbuhan, pokok-pokok, gua-gua yang luas dan sungai. Bukan itu sahaja, ia adalah satu-satunya tempat di Malaysia di mana makhluk tunggul-tunggul dapat dijumpai.

Image result for taman negeri perlis

Ladang Ular - Salah satu daripada dua tempat perlindungan ular di Malaysia yang menempatkan pelbagai ular dan reptilia yang lain. Anda boleh melihat King Cobra yang menakjubkan dalam tindakan di dalam sangkarnya mengambil gambar yang tidak dapat dilupakan dengan reptilia yang jinak.

Image result for ladang ular perlis

Taman Herba - Pelbagai herba, rempah dan tumbuh-tumbuhan tradisional yang berjumlah lebih daripada 1000 spesies ditanam di sini. Pelawat dapat melihatnya, belajar tentang aplikasi perubatan mereka dan lihat bagaimana mereka ditanam di taman ini.
Tasik Melati - Tasik yang tenang yang sering dikunjungi untuk berkelah, berperahu atau hanya sekadar berjalan-jalan di sekitar tasik.

Image result for taman herba perlis

Hah camne korang,best giler kan tempat menarik dia..setelah penat berjalan cuci mata,apa kata kita cari makan pulak...yeay....part paling kak lin suka hehe...Perlis terkenal dengan syurga makanan dan tentunya harga pula berpatutan terdapat banyak gerai dan warung yang menyediakan makanan enak dan lazat..dibawah ini pula senarai makan wajib yang perlu korang cuba..

 Image result for medan ikan bakar perlis

Image result for laksa perlis

Medan Ikan Bakar -
 sebuah gerai kecil yang menawarkan Ikan Bakar yang paling dimuliakan di bandar. Ikan ini diasinkan dan dibakar di atas arang dan dipenuhi dengan limau limau dan direndam dalam sos cili khas mereka.

Jeruk Maman -
 sejenis acar sayur yang ditapai dengan garam dan air selama tiga hari di mana ia menjadi dewasa dan oren. Ia biasanya disajikan dengan bawang dan bawang cili.

Pekasam - biasanya dibuat dari ikan seperti Puyu, Jawa Carp, Perch, dan Tilapia dan juga udang. Ia dibuat daripada menanam makanan laut dengan garam, serbuk beras goreng, asam jawa dan gula aren dan biasanya dimakan rakan dengan nasi.

Sira Belinggai - Apabila buah Belantani matang, petani akan mengeluarkan kandungan buah ini dan campurkan dengan baik dengan santan untuk membuat Sira yang biasanya dimakan semasa teh.

Nasi Ulam - makanan tradisional Perlis di mana nasi bercampur dengan beberapa jenis daun yang termasuk noni, putat, sekentut, selom dan mentalum. Lada dan ikan kering kemudian dihancurkan dan ditambah bersama untuk meningkatkan rasa.

Laksa Kuala Perlis - Makanan sedap ini mesti ada di Perlis. Lobster, yang diperbuat daripada tepung beras kemudiannya diisi dengan kuah yang dibuat dari ikan rebus dan rempah-rempah lain.


Sekarang kita tengok pula senarai Hotel/Resort


Image result for hotel seri malaysia kangar


Hotel Sri Malaysia Kangar -
 Hotel Seri Malaysia Kangar adalah pilihan yang sempurna bagi mereka yang ingin mengambil tempat dan bunyi Kangar ,. Terletak betul-betul di pusat bandar, para tetamu terletak dengan baik untuk menikmati tarikan dan aktiviti di bandar ini. Pelawat yang datang ke hotel boleh melawat tarikan utama di bandar ini seperti: Arulmigu Arumugaswamy Dhevasthanam, Remidis Clinic, The Store at Pusat Bandar Kangar.

Image result for putra brasmana hotel kuala perlis

Putra Brasmana Hotel - 
Putra Brasmana Hotel terletak di lokasi strategik di Kuala Perlis; salah satu kawasan yang paling popular di bandar tersebut. Dari sini, tetamu boleh menikmati akses mudah kepada semua yang bandar meriah seperti Muzium Kota Kayang, Masjid Al Hussein, Komalaut Seafood Complex, dan Terminal Feri Kuala Perlis.
Image result for putra putri lodge


Putra Putri Lodge -
 Dibina pada bulan Disember, Putra Putri Lodge dibina untuk memperbaiki landskap Repoh dengan menaikkan bangunan berusia 35 tahun yang menyeluruh dan memberikan pengunjung pilihan alternatif bagi penginapan yang berpatutan dan selesa. Nama "Putra Putri" diperolehi oleh para pendatang yang terletak di Taman Putra Putri, sebidang tanah yang dimiliki oleh Raja Perlis.

Image result for putra regency hotel kangar


Putra Regency Hotel - 
Hotel yang menjadi pilihan ramai kerana keramahan dan kemudahan seperti dewan,jamuan dan sebagainya.

Ok korang, rasanya dah lengkap kan kak lin bercerita....harap-harap dapat membantu korang kalau nak ke Perlis nanti..pada yang masih tak tahu atau ragu-ragu cara nak keperlis kak lin akan bagi panduan yang korang boleh ikut nanti...yelah kita kadang-kadang tak tahu kan mana yang terbaik untuk kita pergi,samada nak naik bas atau flight...kalau ada budget lebih atau malas nak memandu lebih baik naik flight sahaja...mudah dan cepat sampai...

Kalau bawak anak2 kecil bagusnya drive sendiri lah kan...almaklumlah kanak-kanak ni ada je nanti nak itu lah nak inilah...lagipun kita boleh berhenti rehat mengikut kemahuan kita sendiri.

Apapun semuanya terpulang pada budget dan kehendak korang semua...buatlah pilihan sebaik mungkin....agar perjalanan kita selesa dan seronok.

Flight -
 Malangnya, tidak ada perkhidmatan penerbangan langsung ke Perlis. Pelawat perlu terbang ke Alor Setar (Lapangan Terbang Sultan Abdul Halim) kemudian naik bas atau teksi ke Kangar yang akan mengambil masa kira-kira 45 minit bergantung kepada lalu lintas.

Image result for flight


Kereta Api -
 Dari Kuala Lumpur dan Butterworth, pengunjung boleh ke Perlis melalui KTM Senandung Langkawi yang akan berhenti sama ada di Arau atau di Padang Besar Thai-Malaysia.

Image result for kereta api ekonomi

Bas -
Terdapat dua pembekal perkhidmatan bas berbeza yang menunggang dari KL terus ke Kangar setiap hari, Express National and Express PPMP. Manakala dari Butterworth, hanya Ebban Express beroperasi setiap hari ke Perlis.

Image result for bas ekspres


Untuk maklumat lanjut atau korang nak tengok senarai-senarai tempat menarik di negeri lain seluruh Malaysia, boleh la tengok dekat website UNSEEN MALAYSIA


Thursday, 15 March 2018

Resepi Ayam Sambal Bali Viral

March 15, 2018 9
Resepi Ayam Sambal Bali Viral
Resepi Ayam Sambal Bali Viral | Sape suka resepi ni ??yang dah cuba resepi ni mesti tau betapa sedap nya ayam sambal bali ni...unik sangat rasa dia...yang buat rasa unik adalah daun kari dan serai bersatu dalam tu...haha tu yang membuat kan rasa dia lain sikit...resepi ni dicetuskan oleh sis Aisya Shukur,yang friend dia dia tahulah dia rajin memasak dan tak lokek berkongsi ilmu...semua resepi dia viral kan..

Sebenarnya selalu buat Resepi Ayam Sambal Bali ni,cuma tak share je kat blog...hari ni rajin terlebih sikit...so kak lin nak share lah cara kak lin buat ayam sambal bali ni..lauk ni kan lagi sedap bila kita makan esok nya tau...perghhh....rasa dia dah bersatu dalam ayam tu....hmmm....sedapnyer uolss...

Jom tengok resepi di setiap gambar ni ye..

Resepi Ayam Sambal Bali Viral

Ayam di gaul garam kunyit dan digoreng separuh masak

Resepi Ayam Sambal Bali Viral

Bawang besar 6 ulas
Bawang putih 8 ulas
Serai 8 batang
Daun Kari 3 tangkai
Belacan sedikit sahaja
Lada kering segenggam,tak de kat gamba sebab tengah rebus
**semua dikisar kecuali serai dan daun kari

Resepi Ayam Sambal Bali Viral

Tumis serai dan daun kari sehingga wangi

Resepi Ayam Sambal Bali Viral

Masukkan bahan blender tadi sehingga pecah minyak

Resepi Ayam Sambal Bali Viral

Bila dah pecah minyak bolehlah di masukkan garam 2 sudu kecil-ikut selera masing
Resepi Ayam Sambal Bali Viral

Gula 2 sudu besar-ikut selera masing2

Resepi Ayam Sambal Bali Viral

Masukkan kicap sehingga dapat warna maroon,kalau guna kicap manis lebihkan garam..
kalau gunakan kicap masin sila lebihkan gula ye...

Resepi Ayam Sambal Bali Viral

Masukkan ayam yang di goreng separuh masak tadi

Resepi Ayam Sambal Bali Viral

Taraaa...siap dah....masakkan ni memang guna banyak minyak ye...baru sedap dah garing bahan2 kisar kita tadi tu...lepas masak uolsss cedok lah minyak tu keluar ...tak de isssue pun masalah ni sebenarnya kan...selamat menjamu selera uolsss....

Wednesday, 14 March 2018

Kronos Tyre Sealant & Inflator Wajib Ada Dalam Setiap Kenderaan Anda

March 14, 2018 1
Kronos Tyre Sealant & Inflator  Wajib Ada Dalam Setiap Kenderaan Anda
Tyre Sealant & Inflator Wajib Ada Dalam Setiap Kenderaan Anda |  Hai uolssss.....hari ni ada berita baik tau untuk uolssss....malah sangat-sangat membantu disaat tayar kereta anda pancit..apa tu???macam best macam syok je kan dengar,Meh la baca review kak lin mengenai Tyre Sealant & Inflator .



Kronos Flatnomore
Kronos Flatnomore

 Syukur lah ditemukan dengan Kronos Tyre Sealant & Inflator Almaklum lah driver wanita ni kan mudah panik bila tiba-tiba kereta pancit...lagi-lagi bila waktu pagi nak cepat g kerja kan..time tulah pulak tyre buat hal..pancit lah kena pakulah ...haish...mau nya tak panik kan.

Sejak ada Kronos Tyre Sealant & Inflator  kak lin tak risau lagi dah....malah senyum-senyum aja sebab awal-awal dah sediakan payung sebelum hujan...itulah pentingnya beringat sebelum terkena kan..memang kak lin recommended pada setiap pemandu lah...memang membantu tau..lagi2 bila kita travel jauh lalu highway kan.at least kita boleh guna Kronos Tyre Sealant & Inflator  sebelum meneruskan perjalanan untuk kebengkel yang terdekat.

Perlu di ingatkan penampalan ini hanya bersifat sementara sahaja.uols perlu kebengkel yang terdekat untuk penampalan yang sempurna ya..jangan pulak korang bawak laju-laju ye sebab korang akan rasa getaran cecair....sebab tu korang tak digalakkan memandu dengan laju....yang bestnya Kronos Tyre Sealant & Inflator tidak akan merosakkan tayar dan rim kereta.


Kronos Flatnomore
Kronos Flatnomore

KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator
✅ TIDAK perlu tukar tayar
✅ Senang untuk digunakan
✅ Tampalkan lubang tayar dalam 90 saat⏱
✅ Tidak memerlukan sebarang peralatan
✅ Tidak merosakkan tayar dan rim kereta
✅ Formula yang mesra alam dan tidak mudah terbakar๐ŸŒฟ
✅ Dibuat daripada 100% polimer organik
✅ Jangka hayat selama 3 tahun dari tarikh pengilangan
✅ Waranti 2 tahun


Kronos Flatnomore
Kronos Flatnomore

Kak lin puas hati sangat dengan Kronos Flatnomore ni,memang recommended sangat kat korang beli...percayalah...ianya sangat membantu disaat kecemasan,tak salah labur pada sesuatu yang penting,lagipun harga sangat mampu milk..boleh guna sehingga 2 kali bergantung pada tyre yang pancit...kalau pancit teruk satu botol diperlukan..

๐Ÿ“Œ KRONOS FLATNOMORE juga datang dalam 650ml yang merupakan salah satu botol terbesar di pasaran๐Ÿ“Œ



Kronos Flatnomore

Cara guna pun senang uols...korang boleh refer video di bawah...jomlah beli sekarang hanya RM 49.90 sahaja...nanti dah habis offer harga dah kembali kepada asal iaitu RM 69.90




 WhatsApp 

• https://hi.jomwasap.my/kronosflatnomore

• 0126736344 Helena

Facebook 
• https://facebook.com/kronosflatnomore

Instagram
• https://www.instagram.com/kronosflatnomore/
• https://www.instagram.com/helenahamidin


*Agens dan Distributor DIPERLUKAN*


Friday, 9 March 2018

Kari Udang Galah Ala Mamak

March 09, 2018 7
Kari Udang Galah Ala Mamak

Kari Udang Galah Ala Mamak |  Suka tak makan udang galah? eh...haruslah suka kan...kalau yang tak suka mesti ada masalah anak tekak hehe...

Biasa udang2 ni kak lin suka masak lemak cili api ataupun sambal...tapi kali ni atas permintaan anak kak lin yang nombor 2 tu nak makan kari pulak...tau lah favourite dia kari...kalau boleh hari-hari nak makan kari...alahai jemu lah nak makan kari kan setiap hari...

So..kak lin letak nama Kari Udang Galah Ala Mamak ..sebab rayyan kan anak mamak...so tak leh la nak salahkan selera dia tu..kita turutkan ajalah kehendak dia,asalkan dia berselera nak makan.

Jom tengok resepi kak lin yang simple2 je ni...



Kari Udang Galah Ala Mamak
Kari Udang Galah Ala Mamak

Kari Udang Galah Ala Mamak 

Bahan A
Bawang Merah 1 biji-Hiris
Bawang Putih 2 ulas-Hiris
Halba Campur satu sudu kecil
Daun Kari satu tangkai

Bahan B
Bawang merah
Bawang Putih
Halia sedikit sahaja

Bahan C
Rempah kari ikan 1 paket
Cili Kisar 2 sudu
garam
gula
santan(ikut tekak uols la eh..tp jgn letak banyak2 tau..nnt muak)

Udang
Sayur kacang
kentang

Cara-Cara

Tumis bahan A sehingga garing,bila dah garing bolehlah masukkan bahan B,tumis sehingga garing barulah masukkan serbuk kari tadi...tunggu hingga naik minyak masukkan cilik kisar tadi...letak air sedikit sehingga pecah minyak....ulang 3 kali ye agar rempah tadi betul-betul garing...letak air ikut kepekatan yang korang suka..sayur-sayur tu boleh je letak sayur pape...tak letak pun ok jer...

Last sekali baru masukkan udang,jangan lupa garam gula ye...serbuk perasa pun boleh letak...rasa masakan tadi....kalau dah cukup rasa bolehlah tutup api dan hidangkan atas meja...

GIVEAWAY HADIAH MELETOP BY LEA AZLEEYA & FRIENDS

March 09, 2018 13
GIVEAWAY HADIAH MELETOP BY LEA AZLEEYA & FRIENDS

Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends

Jom uols join giveaway Lea Azleeya....
Hadiah best -best tau...



SENARAI HADIAH

➦ 2 helai Tudung Aidijuma + sebuah buku motivasi preloved x 3 pemenang (Lea Azleeya)
➦ Wang Tunai RM50 x 1 pemenang (Shad)

➦ Sebuah Komik Jali Ohsem x 3 pemenang (Ankel Jonni)

➦ Sebotol Sambal Garing Che Nor (150gm)  x 5 pemenang (Kak Yang)

➦ Hadiah Misteri x 1 pemenang (Lea Azleeya)