Selamat Tinggal Jerawat Dan Mata Panda Dengan Swissvita ALLYoung - Lin Liena Story

Friday, 2 February 2018

Selamat Tinggal Jerawat Dan Mata Panda Dengan Swissvita ALLYoung

Selamat Tinggal Jerawat Dan Mata Panda Dengan Swissvita  ALLYoung |  Swissvita Allyoung Boleh Menghilangkan Jerawat dan Lingkaran gelap bawah mata   Hai korang buat apa tu??kalau tengah free meh dengar kak lin nak cerita sikit...alaa...biasalah kaum perempuan kan...kalau dengar pasal produk baru cepat je nak tau kan...sape yang tak nak cantik kan??semua nak kulit cantik tanpa cela kan..lagi lah kita ni seharian menghadap PC...mesti mata kita pun terkena tempias kan...kesian tau mata kita kalau kita tak jaga dia dengan betul..lagipun kalau mata macam mata panda tak cantik uolssss...nanti orang ingat kita sakit...haha..

Jangan risau ye kawan-kawan semua...kak lin ada product best nak share dengan korang..sebelum kak lin nak share dengan korang kan...kak lin dah cuba dalam 2 minggu tau...yelah kita mesti cuba dulu kan baru lah boleh nak kongsi apa kebaikan produk ni...


Cantik kan kotak dia...so sweet sangat,ada 2 produk dalam ni iaitu miracle 3d all use eye cream dan acne soothing..ok jom baca review kak lin mengenai kedua-dua produk ni...




Acne Soothing
-Selesa sangat pakai pencuci ni...dia tak de bau..memang sesuai sangat pada yang ada jerawat..muka kak lin pun masih ada jerawat tau..bila nak period mula lah tumbuh seketul dua...pastu jerawat-jerawat pasir pun dah mula berkurangan..korang pakai lah secara konsisten..pagi dan malam..
Acne Soothing Cleansing Cream nie free paraben , Mi dan MCI so tak yah was-was ok...guna je setiap hari untuk keputusan yang lebih lagi..cara guna pula senang saja...hanya picitkan sedikit Acne Soothing Cleansing ni dan sapukan rata ke seluruh wajah....dan bilas dengan air bersih atau suam...guna pagi dan malam ye.



Miracle 3D All Use Eye Cream
- Yang ni memang best...almaklumlah umur dah masuk 40 an ni...memang lah dah kedut semua kan...paling ketara di bahagian mata...alaa...sedih tau...tapi kak lin cepat-cepat cari penyelesaian nya..taraaaa.....inilah yang membantu kak lin...Miracle 3D All Use Eye Cream...ianya berupaya mengurangkan kedutan bawah mata,lingkaran hitam dan menghilangkan bengkak mata tu..(eyebag) paling best boleh melambatkan penuaan tau...yeayyyy...giler tak best kan...sebab apa miracle????dalam 7 saat je mata korang dah ada perubahan tau....tegang dan anjal bahagian mata tu..
Cara pakai senang aja...hanya sapu dibawah mata dan sapu rata...pakai pagi dan malam.

Selamat Tinggal Jerawat
Acne Soothing Cleansing cream
RM 80 100gram

Selamat Tinggal Mata Panda Dan Kedutan Halus Di Mata
Miracle 3D All Use Eye Cream
RM 115   15g


Pada korang yang berminat boleh lah terjah laman web dan media sosial Swissvita di

AEON DATO ONN , JOHOR BAHRU 
Portal Online : HERMO , ZALORA & LAZADA 

Nak Diskaun??
Guna kod ini di official online store
WWW.ALLYOUNG.MY
 Kod : SWA10
TAK DE BELIAN MINIMUM TAU...BOLEH GUNA SEBELUM 28 FEBRUARY INI...

3 comments:

  1. Kinah tengah mencari produk yang sesuai untuk hilangkan mata panda ni. Bolehlah cuba yang ni nanti.

    ReplyDelete
  2. produk ni sesuai utk mama ni sebab selalu sgt mata panda

    ReplyDelete
  3. Eyebag ana dah berkilo2 dah ni lina. Macam boleh try je produk swisscvita ni. Mana tau serasi kan.

    ReplyDelete