Rawatan HydraFacial Di DR MEDISPA & WELLNESS Jalan Reko Kajang

Rawatan HydraFacial Di DR MEDISPA & WELLNESS Jalan Reko Kajang |  Hari tu kak lin ada share kan kak lin buat rawatan HydraFacial...ok jomlah dengar kak lin cecita sikit...ini berdasarkan pengalaman sendiri ye selama 1 jam kak lin buat rawatan tu...

Sebenarnya dah lama giler tak buat facial tau...nak kata sibuk tak juga lah sebenarnya...lebih kepada malas ...tapi bila belek muka kat cermin, kulit macam dah kusam...pastu tona tak sekata...kalau make up pun tak glowing...macam ala2 je gitu...haha tak leh jadi ni,mesti kena buat sesuatu...kalau tak buat sekarang takut kulit wajah kita dah tak selari dengan umur...yelah...kedut dan kusam kan...nanti orang ingat umur dah banyak..alah...tak nak lah macam tu kan...kalau boleh nak kulit wajah yang segar dan awet muda hihi....



DR MEDISPA & WELLNESS Jalan Reko Kajang menjadi pilihan kak lin...selain dekat dengan rumah,banyak feedback dari customer yang berpuas hati membuat rawatan disini...so tanpa ragu-ragu terus kak lin buat appointment...sewaktu kak lin sampai ada customer tengah buat rawatan...ingatkan perempuan..wow tak sangka,lelaki rupanya uolsss....haishhh malu lah kalau kaum perempuan macam kita ni tak ambil berat tentang muka kan....terus rasa semangat nak buat rawatan muka secara konsisten...jangan terkejut lah kalau tengok pakwe2 diluar sana kulit halus dan glowing....haha malu je kan....


Sebelum rawatan bermula kak lin sempat selfie2 dulu...nak bezakan kulit muka sebelum dan rawatan..kulit muka kak lin tak de masalah sangat,cuma kusam dan warna kulit tidak sekata...so Dr suggest buat hydrafacial...kalau uols yang ada masalah jerawat cuba lah buat rawatan Dermapen...berbaloi sebab murah,selain itu insyaallah parut juga boleh hilang jika kita ikut rawatan yang telah disyorkan oleh Dr...biasanya dalam 2 atau 3 kali dah dapat perubahan bergantung pada parut jerawat uolss.


Antara treatment yang disediakan...pilih je mana yang korang berkenan..banyak tau rawatan yang disediakan kat sini...hati kak lin tertarik pada rawatan PREGNANCY MASSAGE ni...kenapalah time pregnant dulu tak tahu ada rawatan yang best camni...ini adalah rawatan pertama di malaysia untuk memperkenalkan urutan wanita hamil..Dr nya juga bertauliah dari UK dan Ireland...


Masa mengandung ni lah masa untuk relax dan dibelai..kalau ada rezeki hamil lagi memang kak lin akan kesini untuk dapatkan rawatan ni..sedapnyer diurut2 kan...Dan yang paling meyakinkan adalah ianya dilakukan oleh Dr pakar yang terlatih dan bertauliah...demi memastikan keselamatan ibu dan bayi dalam kandungan.
Sebelum rawatan sempat bersembang dengan shelly....shelly adalah pembantu Dr Azira...baik sangat shelly ni,banyak petua dan nasihat yang diberikan...tak lekang senyuman manis diwajahnya melayan customer...hihi rasa bertambah selesa bila nak buat rawatan bila dilayan dengan baik..ok...sebelum membuat rawatan hydra facial ni ..kulit wajah dicuci dahulu untuk membersihkan kulit wajah dari segala makeup..baru cuci je dah glowing kan...banyak step2 dilakukan,tapi tak dapat nak ambik gambar sebab datang sorang takde teman haha...yang pastinya...lepas dicuci dibuang segala whitehead dan blackhead..paling best masa serum dimasukkan ke kulit muka ...rasa sejuk jer...pastu akan terasa air2 tu sejuk jer....


Rawatan ini mengambil masa 1 jam...sempatlah korang tidur jap...rehat2 kan badan...semasa rawatan sedang dilakukan pun dah terasa kulit muka rasa segar dan ringan...sebelum ni kan...rasa kulit berat sebab liang2 pori kita tertutup..sebab tu kena buat facial..tak sama tau kita cuci sendiri...sebab alatan yang digunakan canggih2 belaka...


Selepas selesai rawatan ...korang akan dipakaikan LED mask ni....fungsinya untuk mematikan kuman di wajah dan tutup liang pori dimuka....best dan syok giler wehhhh...bila buka je topeng ni...terus rasa kulit muka.....wahhhhh...kenapa rasa halus dan gebu niiii....happy sangat hati ni...tak terkata dah...ingatkan dah siap...ehhhh...shelly siap urut kaki kita lagi,bertambah selesa lah sangat ....terima kasih shelly....


Camne uolsssss.....gebu tak kulit kak lin???haha korang pun boleh buat kalau nak gebu dan glowing...jangan tunggu lama2 tau....jom call Dr Medispa & Wellness sekarang..insyallah korang akan dilayan dengan baik...puas hati sangat dengan perkhidmatan disini...

Dr Medispa & Wellness
No 6-1, Jalan Reko Sentral 6,
Reko Sentral, Jalan Reko
Kajang, Selangor

Dr Azira 0169377392/ 0137706708

Facebook

Instagram
Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

4 comments:

  1. wow memang gebu gebas! Tapi jauh medispa ni dengan rumah :(

    ReplyDelete
  2. terbaik la wakk.. kita pon dah lama tak datang sini

    ReplyDelete
  3. Bestnyaaa berspa..Ala mai nak kena pegi gak laa, nak tawen ni. Haha.

    ReplyDelete
  4. wah nampak lah besanya. nampak flawless selepas berspa

    ReplyDelete