Haruman Memikat Dari Enchanteur

Haruman Memikat Dari Enchanteur |  Hmmmm....wanginyaaaa,minyak wangi apa awak pakai ni???hah itulah antara soalan2 yang selalu ditanya bila kak lin pakai minyak wangi Enchanteur ni..mesti korang yang dah pakai minyak wangi ni dapat soalan yang sama kan...kak lin selalu tersenyum bila orang tanya,bukan apa rasa bangga lah kan...hihi..

Enchanteur ni antara jenama yang dah lama berada di pasaran,sejak di zaman persekolah kita masa kecil dulu dah ada kan,dulu memang selalu lah beli Enchanteur ni...antara yang selalu kak lin beli adalah Bedak dan Lotion ,kebetulan yang warna kuning ni menambat hati kak lin...suka giler bau dia...tenang sangat bila bau Enchanteur Charming...




Yang terbaru Enchanteur mengeluarkan pek terbaru, sesuai sangat nak buat hadiah...comel dan cute sangat,first time dapat hadiah ni yaallah rasa teruja dengan kecomelan dia...bertambah seronok dapat Enchanteur Charming dan Mon Amie....wah serious lah...wangi sangat...sekali spray je dah semerbak satu rumah....saya suka.. saya suka....haha...gedik je wehhh...


Memandangkan saiz dia yang comel tu,muat sangat kalau uols letak dalam beg,al maklumlah kita ni kalau g memana ada je terbau hangit atau busuk...lagi-lagilah kalau kat pasaraya kan..pulak tu orang ramai...ermmmm...tak tahan bau dia...senang je..uols amek dan spray je kat orang tu...hahhaha...kalau uols kena marah tak tau ehhhh....


Wangian Mon Amie ni kan bau dia lembut...sampai terpejam mata kak lin menikmati haruman Enhanteur Mon Amie ni...sesuai untuk suasana romantik...sebelum tidur uols spray la sikit....confirmmm korang terasa tidur ditaman bunga...memang selesa sangat sebab bau dia lembut kan...memang memanggil mata untuk tidur...


Enchanteur Charming pulak sesuai untuk siang hari..Bau dia sangat menenangkan,Bau dia tahan lama tau..bila pergi kerja kita akan dapat satu semangat dan keyakinan bila memakai minyak wangi ni...paling best mesti kawan-kawan akan tegur...ermmm...wanginya awak hari ni,pakai minyak wangi apa tu???


Comel kan packaging dia,korang beli lah satu,boleh buat surprise kat kawan atau adik beradik...yelah bila tiba birthday kesayangan kita tu, mulalah kita pening kepala nak cari hadiah apa...so kak lin dah bagi idea ni kan...korang cepat-cepat lah beli...semua pasaraya ada jual tau Enchanteur ni...tak susah pun nak cari...

6 comments:

  1. bauan lembut ni mama pun suka tau

    ReplyDelete
  2. Wangi sangat kan bau enchanteur ni lina. Ana punya dah selamat kena catu. Kena beli lain pula nampaknya. Hehe

    ReplyDelete
  3. wangiii..mmg mudah dibawa...packaging tu sesuai dijadikan adiah

    ReplyDelete
  4. pernah try body spray je dulu but never had their perfume.

    ReplyDelete
  5. kalau dah namanya enchanteurs comfirm wangi kan

    ReplyDelete

Powered by Blogger.