Kayliz Crunchy,Delicious & Healthy Menceriakan Pagi Anda

Hi korang berjumpa lagi kita ye...setelah lama tak membebel kat blog ni...biasalah kita ni kekadang mood tak baik kan haha...ok tak nak moody2 lagi lah...kita positive je setiap hari ..

Kalau korang nak ceria setiap pagi jom lah cuba Kayliz ni...Rangup,Sedap dan Sihat...mana nak dapat kan...3 dalam 1 uolsss....kalau dah rasa sekali confirm setiap pagi korang tak nak dah makan roti canai nasi lemak tu semua haha...selain sedap kayliz ni sangat berkhasiat.


Semua pun tahu kan betapa pentingnya sarapan pagi...diatas kesedaran itulah kak lin memilih kayliz untuk diberikan pada family kak lin agar semuanya kekal cergas dan semangat setiap hari.cuba korang tengok gamba kat atas tu...hmmmm...yummy..
yummy.. tengok pun dah tau sedap..hihi...



Kayliz ni sesuai untuk semua peringkat umur...bagus sangat kalau anak-anak breakfast sebelum pergi sekolah..lagi-lagi kalau kita ni sibuk tak sempat nak sediakan sarapan pagi..tak delah anak kita pergi sekolah dengan perut kosong kan..
Maka...setiap rumah wajib simpan Kayliz ni satu ye..


 Isi Kandungan Kayliz

Oat

  • Bijiran penting yang mengandungi vitamin,minerals,fiber dan antioxcidants.komposisi nutrien oat ini adalah seimbang.
Sweet Potato
  • ubi jalar adalah sumber vitamin A yang sangat baik (dalam bentuk beta-karoten) mereka juga merupakan sumber vitamin C.manganese yang sangat baik, asid pantotenik dan vitamin b6.
Chia Seed

  • benih chia adalah makanan yang terkonsentrasi yang mengandung asid lemak omega-3 yang sihat. protein, serat, antioksidan, dan kalsium. auns (kira-kira 2 sudu) mencatatkan 139 kalori, 4 gram protein, 9 gram lemak, 12 gram karbohidrat dan 11 gram serat, ditambah dengan vitamin dan mineral.
Honey

  • pewarna madu kesihatan yang menggalakkan antioksidan dalam badan. Antioksidan membantu menghalang radikal bebas dalam badan yang menyebabkan penyakit. Ia juga meningkatkan sistem imun. bertindak sebagai pencegahan terhadap sebarang penyakit yang melemahkan.





Pada korang yang tengah diet tu memang sesuai sangat dengan uolss tau..Kandungan Cia seed dalam kayliz ni akan mengenyangkan...atleast tak delah lapar je sepanjang hari..

Dan yang penting kayliz ni

  • Cholesterol Free
  • No Preservative
  • No Artificial Flavour
  • No Added sugar
  • Less Sugar
  • Halal
Pada korang yang berminat jom kita terjah lama sosial nya di bawah ini
www.facebook.com/kaylizHQ/
011-10906902 @ 019-6255010



3 comments:

  1. Wah sihat la hari-hari breakfast makan granola ni hehe

    ReplyDelete
  2. Macam2 Ada Dalam Tu. Mmg best lah kan

    ReplyDelete
  3. Bagusnya kayliz oat ni lina. Sesuai dijadikan snek yg sihat kan. Khasiat pun banyak tu.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.