Hormon Tidak Stabil?Femingra Boleh Membantu

Femingra Membantu Masalah Dalaman Wanita|  Assalamualaikum korang,apa khabar?harap semua sihat dan ceria selalu.hari ni kan jom kita kongsi-kongsi cerita tentang masalah kewanitaan...kalau dah namanya wanita tentu banyak yang perlu di ambil kira..luar dan dalam kena sentiasa di jaga kan..

Kalau korang ada masalah hormon tak stabil,period tak datang,tidak semangat, tidak bermaya,selalu stress ataupun dah lama khawin tapi belum dikurniakan cahaya mata jom kita baca info penting kat bawah ni..jangan risau kerana setiap sakit ada ubatnya..sebab tu kita kena cari info dan berusaha mengatasi masalah tersebut bukan nya hanya berserah pada takdir.

Hormon Tidak Stabil?Femingra Boleh Membantu
Hormon Tidak Stabil?Femingra Boleh Membantu

Memperkenalkan FEMINGRA produk dari Max Well Health Sdn Bhd membantu meningkatkan peratusan kehamilan dengan pantas dan berkesan.Ada 3 manfaat utama didalam Femingra yang membantu kesuburan,keseimbangan hormon dan mengerat hubungan suami isteri.

Hormon Tidak Stabil?Femingra Boleh Membantu
Hormon Tidak Stabil?Femingra Boleh Membantu

Kak lin bersyukur tau dapat mencuba produk ni,paling best seawal seminggu dah rasa perubahan,antaranya adalah kak lin tak rasa letih pada waktu pagi dan malam,biasalah suri rumah kan...anak pulak kecik-kecik lagi..memang mencabar lah rutin harian tu..Tidur pun lebih lena,selalu susah nak lelap mata..dan lagi satu alhamdulilah hubungan suami isteri pun menjadi lebih intim dan tak merungut badan penat atau tiada mood untuk bersama hihi....malu nak cerita tapi benda baik apa salahnya kita kongsi kan...
Hormon Tidak Stabil?Femingra Boleh Membantu
Hormon Tidak Stabil?Femingra Boleh Membantu

 Antara Soalan Yang Selalu Ditanya

1.Apakah kesan utama hasil mengamalkan Femingra ini?

  • Tahap kesuburan anda semakin meningkat dan peluang anda untuk hamil semakin tinggi, hormon tubuh badan anda juga kembali stabil dan libido anda semakin meningkat.
2.Bilakah kesan dapat dirasai?

  • Anda akan mula melihat kesannya seawal satu minggu setelah mengamalkannya secara konsisten.
3.Adakah produk femingra ini benar-benar selamat dan tiada kesan sampingan?
  • Produk Femingra ini dihasilkan 100% daripada bahan organik bermutu tinggi tanpa sebarang bahan kimia. Jadi ianya sangat selamat untuk digunakan dan tiada sebarang kesan sampingan.


4.Cara minum FEMINGRA
  • Bancuh sepeket Femingra dengan 120ml air suam atau sejuk.
  • Minum sekali sehari pada waktu pagi atau tengahari.
  • Tidak digalakkan mengambil Femingra pada waktu malam.
  • Sangat disyorkan supaya mengambil Femingra pada waktu pagi semasa perut kosong. Ini mempercepatkan proses penyerapan Femingra ke dalam tubuh.
  • Femingra sangat membantu wanita yang mempunyai masalah cyst dan fibroid.


Hormon Tidak Stabil?Femingra Boleh Membantu
Hormon Tidak Stabil?Femingra Boleh Membantu

 Ini kandungan  dan kelebihannya 8 bahan organik yang terkandung di dalam sekotak Femingra untuk memelihara kesihatan wanita atau memulihkan masalah wanita jika ada. Alhamdulillah setakat ini, kesan selepas seminggu dapat dirasai.

1. Pine Pollen 
+ Mengandungi 8 jenis asid amino penting
+ Trend terkini dalam Superfood
+ Agen anti penuaan
+ Pemulihan keinginan seksual
+ Menyeimbangkan hormon
+ Mengembalikan stamina & kecergasan
+ Mencegah penyakit

2. Buah Markisa 
+ Kaya dengan nutrisi, mineral dan vitamin
+ Tinggi kandungan antioksida
+ Membantu meningkatkan peredaran darah
+ Melancarkan pencernaan
+ Merangsang sistem imun tubuh
+ Memperkuatkan tulang

3. Horny Goat Weed (Epimedium) 
+ Merangsang libido & daya seksual wanita
+ Menggalakkan aliran darah
+ Membantu mengimbangi hormon semasa PMS atau menopause
+ Mengandungi icariin yang membantu mengurangkan gejala menopause

4. Akar Maca 
+ Afrodisiak yang hebat
+ Mengimbangi hormon seks
+ Meningkatkan keinginan seksual
+ Melaraskan gejala menopause seperti panas badan, gangguan tidur, berpeluh ketika malam, dan kemurungan
+ Perangsang kesuburan wanita

5. Manjakani 
+ Mengetatkan tisu dalaman wanita
+ Menegangkan kulit
+ Terbaik untuk faraj atau prolaps rahim, gejala pendarahan rahim tidak normal, masalah keputihan dan lendiran tidak normal di dalam faraj
+ Menghapuskan bau di kawasan kemaluan
+ Membantu menegangkan payudara 6. Habbatus Sauda
+ Membantu mengawal pendarahan haid
+ Mengawal intensiti kitaran bulanan
+ Mengurangkan masalah penghadaman
+ Pelembap yang baik untuk kulit & rambut
+ Mempunyai ciri-ciri anti-radang
+ Sangat tinggi antioksidan

7. Tribulus Terrestris 
+ Meningkatkan prestasi seksual dan sensitiviti wanita
+ Mengurangkan gejala menopause seperti panas badan, kemurungan dan ketidakstabilan emosi
+ Mengawal insomnia, tekanan darah tinggi, cepat marah, dan kehilangan minat seksual

8. Pueraria Mirifica 
+ Melegakan gejala menopause
+ Merangsang nafsu seks
+ Meningkatkan kelembapan faraj
+ Meningkatkan saiz payudara
+ Menggalakkan penghasilan kolagen
+ Memberi kesan awet muda

Harga Femingra

Harga untuk satu kotak ialah RM169. Terdapat 15 sachet di dalamnya dan mampu bertahan sehingga 15 hari.Harga sekarang RM150 free poslaju


Harap korang jelas lah ye dengan penerangan kak lin ni...kak lin memang recommended sangat FEMINGRA ni kat korang diluar sana yang mempunyai masalah hormon ni...tak salah mencuba sesuatu yang baik...semoga kita semua dijauhi dari penyakit dan sihat selalu demi keluarga kita yang tersayang.
Dibawah ini ada beberapa testimoni dari pengguna yang berpuas hati dengan FEMINGRA

Image may contain: phone

Image may contain: phone

Image may contain: phone

Jom dapatkan maklumat lebih lanjut di FACEBOOK FEMINGRA

8 comments:

  1. Banyak ye kebaikkan consume femingra ni lina. Para wanita wajib cuba minum air ni utk kesihatan yg baik. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  2. Banyak betul kelebihan untuk wanita berkahwin dan belum berkahwin kan? Yang paling best wanita berkahwin la.. Suami makin sayang gituuu....

    ReplyDelete
  3. wah bestnya.. mama nk try juga sebab selalu asyik letih2 aje ni

    ReplyDelete
  4. Alamak.. Kita tgk movie yg sama Dan timing yg Sama. Napelah x terserempak Kan adoyaiii.. xde rezeki

    ReplyDelete
  5. Boleh cuba ambil Femingra ni untuk betulkan hormon yang kacau bilau

    ReplyDelete
  6. baik utk dalaman juga ya...mmg nk kena cari jugak nii..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.