Magic Sponge Kedai Eco Memang Magic

Korang pernah beli tak magic sponge ni?kalau dah beli mesti tahu kan betapa berkesan nya guna magic sponge ni...kak lin pun baru je kenal magic sponge ni...sejak join group kedai eco tu alahai macam2 idea keluar...pastu yang best badget RM 2.12 jer...sape tak nak kan..

memandangkan semua cakap bagus dan terbaik..kak lin pun terus je beli magic sponge ni..tak sabar nak cuba,betul ke boleh hilang kesan kotoran di bilik air.

Wow....betul uolss...memang berkesan lah..kak lin try cuci kotoran yang bertahun tak boleh hilang..pastu sebelum pakai magic sponge ni try lah berus guna berus bilik air tu...tapi hampa memang tak hilang,dengan rasa berdebar terus je sental guna magic sponge ni....eh eh hilang dengan sekelip mata lah...rasa nak nangis gembira time tu jugak...hihi...



Inilah rupa magic sponge tu harganya RM 2.12 tapi kalau beli di DIY mahal sikit daam RM 3.90 gitu harga dia.boleh ah beli banyak-banyak buat stok..


Sudip ni yang dah lama tersimpan,so kita amek dan keluar kan...


Tengok tu.....berkilat kannnnn,hmmm.. senyum senyum je tengok hasil dia.


Haaa....yang ni daki-daki teh atau kopi kat cawan 


Selepas di sental dengan magic sponge tu....macam cawan baru uolssss...kilat dan silau kan,haha

Lepas ni korang g lah beli barang2 kat kedai eco tu eh....murah2,nak juling mata dibuatnyer...satu je kelemahan span ni.. dia cepat hancur...so pandai2 la korang ejas eh...beli banyak2 tau buat stok...senang korang nak sental pape yang berkarat,tak yah nak susah-susah sangat.

Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

7 comments:

  1. Wah betul2 magic ni. Terliur mama tgk byk barang kat dapur kena sental Tu haha

    ReplyDelete
  2. Waww memang magic! Nak cari jugaklahh nanti. Banyak benda nak kena sental ni.

    ReplyDelete
  3. Ana baru tau pasal magic sponge bila baca entri lina ni. Serius berkilat jadinya. Wajib beli ni. Nak bagi kilat dapur dgn sinki. Murah pun murah tu.

    ReplyDelete
  4. mmg magic..nanti nk try tgk la kt DIY

    ReplyDelete
  5. Wah, serius la semua kesan kesan tu boleh hilang. HAHA. Dah jumpa dah solutionnya. Thanks for sharing kak :D

    ReplyDelete
  6. Seriouslah hebat giler sponge nih,, nak pegi cari la nanti.

    ReplyDelete