Tak Sabar Nak Shoping Lazada Online Revolution

Tak Sabar Nak Shoping Lazada Online Revolution||  Mesti korang pun sama kan...lamanya la nak tunggu 11.11 ni...lazada memang suka buat kejutan kan,malah tak pernah lokek dengan diskaun dan voucher....kak lina salah sorang pelanggan setia lazada tau...ada je benda nak beli...selalu tengok flash sale dia....hahaha...barang baik dan murah sape yang tak nak kan....

Pengalaman pertama dengan lazada.

First barang yang kak lina beli di lazada ni adalah Beg Tangan jenama Mango.masa mula-mula takut jugak barang tak sampai dan barang tak kualiti...yelah first time nak membeli online kan...macam-macam perasaan timbul.tapi kak lina baca review banyak yang cakap ok dan puas hati..terus lah proceed beli beg tu...alhamdulilah dalam masa 3 hari beg sampai dengan selamat,malah kualiti juga tidak mengecewakan...lepas tu ambek kau...haha asyik nak membeli online je pastu..

Tak Sabar Nak Shoping Lazada Online Revolution

Barang yang kak lina suka beli online?

Selalunya kak lina suka beli pampers di lazada,murah dan berbaloi2 tau...selain dari tu,kak lina suka beli casing handphone,baju,spin mop,vaccum dan macam-macam lagi...tapi kebanyakkan nya kak lina beli handbag lah...setakat ni memang tak de lah masalah sampai kena return barang atau dapat barang yang tak elok...semuanya baik2 sahaja.

Apa yang menyebabkan suka shoping online?

Tak tau lah kenapa,tapi kalau dah bukak app lazada ni ada je barang yang kak lina berkenan...satunya barang cepat sampai..customer servise pun sangat-sangat membantu,harga jauh lebih murah dari luar..pastu paling best,klik-klik jer dah boleh beli,pastu tunggu jelah depan rumah.tak yah nak bersesak di pasaraya tu..

Image result for lazada online revolution

Nak beli apa nanti 11.11?

haha yang ni best sikit nak cerita,kak lina berkenan dengan periuk tekanan dari Russell Taylors ni...harga pun nampaknya mampu milik...baca review pun ramai yang kata ok dan berbaloi dengan harga...wahhh...teruja sekejap...hihi awal-awal kak lina dah add to chart...kita tunggu jelah ye 11.11 nanti...banyak sebenarnya nak beli,tapi kita beli yang ni dulu eh....hihi...kalau dah namanya perempuan tak sah kalau tak shoping kan..terapi minda katanya hihi...

Tak Sabar Nak Shoping Lazada Online Revolution

Korang jangan lupa tau....save date 11.11 ni...jom kita sama-sama shoping...kalau tak shoping pun nanti duitnya habis jugak kan...tak nampak kemana pergi duitnye,hehehe atlest kita nampakkanlah duitnya walaupun tak berapa banyak duitnya tu....korang klik lah sini kalau nak tau lebih lanjut tentang LAZADA ONLINE REVOLUTION.

8 comments:

  1. Save the date..sy mmg kaki shopping lazada.. beli pampers pon jimat n easy delivery..

    ReplyDelete
  2. Semestinyaa..
    Dah masuk dah dalam cart. 11/11 nanti checkout besar besaran. Yippi!

    ReplyDelete
  3. Gut luckkk.. nk join jugak ni nnti.. hehe

    ReplyDelete
  4. ada benda yang teringin nak beli ni. harap2 lazada buat sale brg yg mama nak tu

    ReplyDelete
  5. Best kan shopping online cuma berbahaya sikit. Bahaya sebab ketagih nak shopping je. Hehe.

    Good luck lina. Nanti ana menyusul join contest nim

    ReplyDelete
  6. Saya pun tak sabar menunggu 11.11 ni, nak shopping barang untuk camera dslr....

    ReplyDelete
  7. akak pun pembeli tegar lazada, tapi peristiwa hitam sebulan lepas terus akak x berani lagi, duit akak dijanji nak dipulangkan ke acc tapi sbb bulan lpas sibuk akak x buka emel dalam sehari kot, tetiba lazada dah kata duit akak dah dimasukkan dalam voucer yg boleh ditebus dalam pembelian akak seterusnya dan valid dlm masa setahun.. ntahle, akak x suka lazada buat keputusan sendiri macam ni...

    ReplyDelete
  8. Masa Lazada buat promosi 11.11 sempat sambar dua item kerana harganya memang murah. :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.