Sakit Belakang?JONLIVIA® UNISEX PHIRO BACK SUPPORT Boleh Membantu.

Sakit Belakang?JONLIVIA®UNISEX PHIRO BACK SUPPORT Boleh Membantu| Korang ada tak masalah sakit belakang? kak lin sebenarnya dah lama tau sakit belakang,sejak lepas bersalin anak nombor 3 tu makin teruk jadinya,tak boleh nak duduk lama-lama...baring pun tak boleh satu tempat,kena selalu tukar -tukar mencari keselesaan badan..

Keje kita dah la selalu duduk kan...lagi-lagi selalu nak cari idea nak buat entry...jadinya tak berapa nak selesa duduk atas kerusi lama-lama...pernah juga beli  tempat yang support badan letak kat kerusi tu kan...hmmm,tak jalan jugak....

Alhamdulilah ibarat pucuk dicita ulam mendatang,kak lin diperkenalkan dengan satu produk dari JONLIVIA®UNISEX PHIRO BACK SUPPORT. Pertama kali mencuba yaallah selesa sangat....rasa bersyukur tu tuhan jelah yang tahu...memang sangat-sangat selesa uols....kain dia dibuat dari material yang berkualiti dan tak panas.


JONLIVIA PHIRO BACK SUPPORT
KAMI PAKAI BERGILIR-GILIR






Phiro ni lelaki dan perempuan boleh pakai,kak lin bergilir pakai dengan anak kak lin...nampaknya dia pun sangat selesa memakainya...ingat lagi dulu kami pernah beli back support juga...tapi beli yang tak de jenama hahaha...yaampunnn....keras sangat kain dia...pastu bahagian bawah lengan melecet teruk sebab material nya kain yang keras...yaallah serik sangat masa tu...

Betul lah orang kata alah membeli menang memakai...PHIRO back support ni sangat-sangat selesa berada di badan...malah terletak elok dan kain nya sejuk...selesa di pakai sepanjang hari...ketika bersukan pun sangat selesa...

Apakah cara untuk menjaga tulang belakang?
  • Satu cara yang paling penting adalah dengan menjaga postur kita. Cara kita berdiri, duduk, baring dan mengangkat barang adalah penting. Postur yang salah apabila melakukan aktiviti ini boleh mengakibatkan sakit belakang yang berpanjangan.
  • Ada pelbagai senaman yang boleh dilakukan untuk menyokong tulang belakang.  Berjalan dan berenang terutamanya kuak lentang dan menggunakan basikal statik adalah cara-cara yang baik untuk menguatkan tulang belakang.
  • Selain dari senaman aerobik, senaman regangan dan pengukuhan juga perlu dilakukan.
JONLIVIA PHIRO BACK SUPPORT
JONLIVIA PHIRO BACK SUPPORT

Antara kelebihan lain Phiro Back Support ini adalah :
  • Membuatkan anda berasa yakin dan selesa semasa duduk atau berdiri.
  • Membantu membetulkan postur badan dengan betul.
  • Membantu melatih tubuh untuk mengembalikan bahu yang tegap.
  • Membantu memperbaiki Scoliasis  dan Curvatures Spinal Malformed yang lain.
  • Membantu melegakan sakit bahu, sakit belakang dan sakit kepala
  • Membantu meluruskan leher dan menjajarkan tulang belakang, dan.
  • Badan tidak membongkok lagi.
  • Tidak berasa penat walaupun duduk lama di meja.
JONLIVIA PHIRO BACK SUPPORT
SELESA DAN SEDAP DIPAKAI...


Kak lin sarankan korang beli lah phiro back support ni,satu rumah pun boleh pakai tau...malah kalau ada anak2 sekolah pun boleh pakai..almaklumlah masing2 bawak beg berat kan...memang akan ganggu tulang belakang mereka...at least dengan memakai Phiro back support ni,dapat melegakan bahu dan pinggang mereka.


Website : www.jonlivia.com

Untuk pembelian produk Phiro Back Support, boleh dapatkan di laman web seperti di bawah :


3 comments:

  1. kalau dapat satu ni, mmg best .

    ReplyDelete
  2. Kebetulan Pula tgh sakit belakang ni. Teringin Pula nak satu

    ReplyDelete
  3. wah best ni kak linn.. lega sakit belakang.. nk satuu. hehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.