Mr Muscle Easy Ironing

Mr Muscle Easy Ironing| Benda paling malas adalah gosok bajuuu...adoiiii bercinta betul lah nak gosok baju..lagi-lagi suami kak lin pakai baju kemeja lengan panjang,memang double troble lah haha...pulak tu kena kain jenis cotton yang tebal tu...ya ampun dah berjurai peluh pun tak nak licin gak....itulah rutin setiap hari ahad,memang gosok baju banyak2 sekali...nak patah pinggang berdiri lama-lama.

Kalau ada budget lebih bolehlah beli iron idaman wanita yang philips tu kan...mahaiii laaa,kalau ada rezeki terpijak bolehlah pejam mata beli kan...hihi.....sementara belum terpijak lagi tu,kita ikhtiar la cara lain yer...haha....

Tadi memang saja g giant nak carik spray baju ni lah...tak perasan pulak sebelum ni MR MUSCLE ada spray iron ni...ingatkan hanya pencuci tandas jek...nampak sangat tak prihatin kan..so terus je ambik jenama ni sebab tak pernah guna jenama ni...pernah jugak beli yang jenis macam sabun tu...alah mcm tak berapa best lah...susah jugak gosoknya...harap buih foam tu je yang banyak.


Mr Muscle Easy Ironing
Mr Muscle Easy Ironing

First try tadi.....wahhhhh....baju jadi licin dan wangi,padahal baju yang kak lin gosok ni memang kedut giler,kain cotton tebal lagi tu...memang sekali gosok tak kan licin tau....2 kali gosok pun serupa tak gosok...rasa give up je nak gosok lagi....

Alhamdulilah misi percubaan berjayaaaa....baju dah senang gosok...bonus baju wangi lagi  hihi...harga pulak dalam RM 12++ ok kan..,berbaloi sangat...lepas ni tak merungut lagi lah gosok baju...senyum je...(yelah tu,lps ni tah apa pulak yg tak puas hati tu)

Mr Muscle Easy Ironing
Perbezaan sebelum gosok dan selepas gosok

Baju ni jenis cotton tebal...2 kali gosok serupa tak gosok....selepas spray menggunakan Mr Muscle Easy Ironing baju terus mudah diurus tak berkedut lagi dah...wah....baik punya promosi kan....MR Muscle kena ambik kak lin jadi Duta tau lepas ni hehehe....

Korang cubalah kalau tak caya....mesti korang pun puas hati nanti,sebelum ni kak lin cuma guna yang pencuci tandas tu,memang berkesan jugak lah....lepas ni bolehlah tengok2 produk Mr Muscle yang lain pulak...


8 comments:

  1. Jemput join GA. Hadiah menarik disediakan.
    https://tinynasweet.blogspot.my/2017/11/giveaway-dhia-sumayyah-201117-141217.html

    ReplyDelete
  2. Uish best ni. Kinah pun bercinta bila nak gosok uniform suami. Pasni boleh cuba yang ni pulak.

    ReplyDelete
  3. Mr muscle ni memang bagus, syokntengok baju siap ada line keras gitu

    ReplyDelete
  4. Boleh cuba ni. Baju suami ana pun ada yg jenis gosok byk kali pun serupa tak gosok.

    ReplyDelete
  5. eh sama lah kita tak tahu pulak mr muscle ada produk ni. Boleh try nanti

    ReplyDelete
  6. ehhh dah ada utk ironing punye. xtau ponnnn.

    btw jmput singgh segmen GA Ray kt sini tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  7. Mama pun lemah Bab gosok baju ni especially kalau kemeja kerja ayah syafi. Boleh try la muscle man ni nantu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah macam menarik produk iron ni... muscle man mwmbantu di saat suri rumah dalam kesusahan hahaha !!!

      Delete

Powered by Blogger.