Senarai Peserta Gegar Vaganza 4

Senarai Artis Gegar Vaganza 4 |  Ramai yang tunggu rancangan ni kan,kak lina dulu memang peminat setia gegar vaganza ni...kali ni kita tengok siapakah artis yang bertuah itu.Masa gegar vaganza 3 dulu hadiah dia best sangat kan...memang berbaloi2 lah..untung azharina kan..dah rezeki dia.

Jom kita tengok senarai artis yang terlibat

Peserta Lelaki


Ferhad
Lan Kristal
Aqasha
Hazami
Tia Jinbara
Firman

Peserta Wanita

Aishah

Elyana
Haida
Syura
Liza Hanim
Raja Azura

Waktu Siaran

Setiap Ahad

9.00 Malam


Konsert Pertama

29 oktober 2017

Pengacara pulak orang yang sama Nabil dan Jihan,tapi jihan tak de pulak kat PC tadi...sama2 jelah kita nantikan...yang pastinya Tok Ram wajib ada okey.

Yang artis lelaki biasa2 je rasanya,yang best Lan Kristan kot....kita tengok persembahan mereka minggu depan,masing2 membawakan lagu sendiri.

Artis perempuan pula hebat-hebat lah...Aisyah...tak payah kot masuk pertandingan,sebab dia dah ada tempat dalam industri ni kan...kak lina tak sabar nak tengok persembahan dari Syura,Liza Hanim dan my favourite singer Elyana...kak engku tu kenapa masuk eh...macam janggal dia atas pentas tu,kesian pulak tengok asyik kena bahan jer..yelah kak engku kan biasa jadi pengacara..kali ni dia kena kacau jelah,lagi2 dengan si nabil tu hihi,tak pernah tak ketawa kalau nabil jadi pengacara,ada je lawak dia nak kenakan orang ....aduiii...bertabah jela ye kak engku.

Image may contain: 12 people, people smiling, people standing and text
Gambar Asrto Gempak

6 comments:

  1. wahh bestnya..lama tak dengar Liza Hanim menyanyi :)

    ReplyDelete
  2. Peserta perempuan lagi best kot dari lelaki. Apa pun tunggu je la konsert nanti

    ReplyDelete
  3. Minat dgn liza Hanim. Suara dia dulu power juga tu. Kalau lelaki vote for lan kristal. Hehe

    ReplyDelete
  4. This is cool! More of this event. Truly happening :)

    ReplyDelete
  5. Hrbat2 artist yg join Tu. Mesti sengit gv Kali ni

    ReplyDelete
  6. Macam best je ni.. tapi jarang dah ikut perkembangan artis-artis sekarang ni..

    Apa-apa pun.. all the best

    ReplyDelete

Powered by Blogger.