Mudah Dan Cepat Dengan Ezibox Poslaju

Mudah Dan Cepat Dengan EziBox Pos Laju |  Sebelum ni tak pernah guna lagi Ezibox ni,teringin juga nak cuba memandangkan semua dah cuba dan memuji kehebatan perkhidmatan poslaju sekarang,Poslaju banyak yang dah berubah kan,alhamdulilah perubahan dan penambahbaikkan yang menyenangkan pengguna.

Kebetulan hari jumaat ada parcel sampai,malangnya kak lina takde kat rumah masa tu...abam poslaju call tapi kak lina tak dengar...hihi...biasalah kalau ada hal penting time tulah tak dengar bunyi phone kan...maka dapatlah mesej dari poslaju suruh pick up barang di Ezibox poslaju...wah teruja jugak ni...dapatlah merasa pengalaman baru tu..

Hari sabtu dalam pukul5 lebih kak lina terus pergi poslaju bangi untuk mengambil parcel tersebut,wah...tempat dah baru,besar sangat poslaju yang baru ni,nampak sangat lah kak lina dah lama tak pergi poslaju,kalau dulu kecik je opisnya,sekarang dah lain sangat rupa paras nya...ternyata perubahan yang ketara tau...cantik kan tempat collect parcel dia...bersih jer...kalau dulu kita kena tunggu lama jugalah kalau nak ambik parcel ni,lagilah kalau waktu tengahari..memang lama lah cite dia menunggu.



Mudah Dan Cepat Dengan Ezibox Poslaju

Sekarang ni tak kisahlah...sabtu ke ahad,korang boleh pos barang atau collect barang,bila2 masa je,sampai pukul 10.00 malam ye uolsss...best kan...xdelah lama nak nunggu hari isnin...


Mudah Dan Cepat Dengan Ezibox Poslaju

Cara nak guna pun senang,hanya tekan no consignment kita...tulis full tau....pastu masukkan no pin yang diberikan...selepas kita masukkan no pin dengan betul,automotik pintu locker kita akan terbuka...done... bolehlah diambil barang kita,selepas tu,sila tutup locker tu balik yer...haha..
Ezibox ni dah ada disemua tempat atau di tempat tertentu saja?....tempat korang camne eh...dah ada ke?

8 comments:

  1. Pernh bc juga psl ezibox.. Xsmua tmpt ada

    ReplyDelete
  2. Eh tak sangka kan sekarang kat Malaysia pun dah ada servis macam ni. Sangat mudah sesuai la untuk kita yang bekerja ni.

    ReplyDelete
  3. Wah macam best jeee 😱 tak reti nak guna hahah nk kena check ni. Btw, jemput join ga saya tamat 20/10,

    http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/09/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html

    ReplyDelete
  4. rasenya kat kelantan ni tkde lagi kot. takde plak sruh datang ambik dengan ezibox. canggih sekarang ni. alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. Semangnya Ada box ni. Malam pun boleh ambil

    ReplyDelete
  6. wahhh senang la kalau macam ni. kc tak pernah pulak jumpa ezibox ni lagi hehe.

    kc tag kak lina kat sini http://www.sayidahnapisah.com/2017/10/first-giveaway-by-mushyzaini.html :)

    ReplyDelete
  7. Senang kan sekarang ni. Tak perlu nk beratur kat pej pos nk amik brg.

    ReplyDelete
  8. Ada dekat tempat Lin. Tapi selalunya Lin suruh posmen je datang collect barang, tak kisahlah berapa banyak parcel nak hantar kat customer, upah dia RM5 je.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.