KFC Delivery

KFC Delivery

KFC Delivery|   Amboiiii....kemain lagi malasnya kak lina ni,haha....asyik nak delivery je kerjanya,biasalah kita ni kan,ada masa rajin sangat masak...rasa macam membazir je membeli ni,tak sedaplah tak bersih lah...ermm kejap je tu...2 3 hari je rajin nya,tetiba angin kus kus ko datang,malas ya ampun...ala beli jelah senang,bukan selalu pun kan...tah pape je kan...korang cam tu tak??normal ke camni hah...macam lalang pulak kadang2 kan...

Tapikan memang mahal pun beli online ni,yelah selain cas penghantaran,cas gst pun kena juga kan...sebab tu tak boleh selalu lah beli,kecuali lah terdesak atau tak de kereta,terpaksa lah membeli juga.selain KFC kak lina selalu beli Dominos dan Mc Donalds...

KFC ni kak lina suka beli sebab ayam dia besar-besar tau..memang puas lah makan,pastu kfc selalu jugak kasi kupon...kadang2 dapat cheese wedges yang berharga 6.40....sape nak bagi kann...haha tq kfc selalu2 lah bagi kupon ye.pastu penghantaran memang cepat...dalam setengah jam camtu dah sampai.

Kalau dominos pulak,selalu harap dia sampai lambat...hahaha,apalagi nak voucher pizza free la tuuu....tapi tak selalu lah dapat sebab dia pun selalu ontime jugak...pernah sekali dapat sebab penghantar pizza tu budak baru...so sesat mencari rumah...hihi 2 jam ko lambatnyaaa....

Mc donalds tak de nak komen pape lah...sebab dah jarang beli,kadang2 sakit hati,sampai lambat,pastu kentang semua dah sejuk..kalau beli aiskrim pulak dah cair....nasib2 lah dapat yang masih panas kentang tu....kadang2 lambat giler sampaiii....hmmm better beli kat sana jelah.tapi budak-budak ni memang pilih mc d lah sebab nak happy toys tu...burger mcd ni sedap...memang xleh lawan lah kat tempat lain...bubur pun sedappp....alahhhh...senang citer semua sedap lahh...haha...

KFC Delivery
Panas-panas dan gemuk-gemuk ayamnya

Setakat ni kak lina berpuas hati dengan perkhidmatan KFC....panas-panas lagi ayam nya masa sampai...fuhhh terbaik lah kfc...ermmm...jemputlah tengok ayam kfc yang gemuk2 ni hihi...jom order kat sini.......KFC delivery .Korang selalu order apa ye???sekarang kan macam2 perkhidmatan delivery kerumah kan...tak tahu kadang2 nak order yang mana satu....asyik rambang je matanya...camne lah nak kurus camni...terlalu mudah makanan datang pada kita di saat kita lapar hihi...automatik pulak tu tangannya order kan...macam diberi arahan oleh seseorang jer...haha macam2 hal la....layan kan ajelahhhhh.......





8 comments:

  1. delivery tak hantar sampai rumah saya huhu sedih kejap

    ReplyDelete
  2. Nani pun selalu jugak delivery macam ni sebab senang tak payah nak keluar dah. Hahah!

    ReplyDelete
  3. sesekali pekena delivery.. apa salahnya...

    psssttt terima kasih join Segmen Nak URL Blog #32. Blog anda ada di http://www.mialiana.com/2017/09/senarai-url-blog-32.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum. singgah pagi dari "http://www.mialiana.com/2017/09/senarai-url-blog-32.html"

    #jmbelog ~ i am not blogger i just follower
    https://belogsjm.blogspot.my/2017/10/blogging-dan-kerjaya-anda.html

    ReplyDelete
  5. Sesekali delivery memang best... tunggu je kan.. tapi dah tak panas sangat kan...

    ReplyDelete
  6. Kat Shah alam.macam.xde je delivery.. mama pun selalu harap dominos sampai lambat tapi diorg selalunya mmg cepat haha

    ReplyDelete
  7. tak pernah lagi try kfc delivery

    ReplyDelete

Powered by Blogger.