Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna

Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Selamat Hari Lahir Intan Saffyna
Iringan Doa Ku Hulur
Bersyukur padanya
Atas Nikmat Usia

Sahabatku
Usia yang tuhan kurniakan ini
Hiasilah Ia Dengan Amalan Murni
Semoga ia menjadi temanmu di akhirat nanti

Sahabatku
Di hari lahirmu
Kudoakan Semoga panjang umurmu
Murah rezeki mu
Dan dipermudahkan urusanmu
Amin....

Pertama kali masuk blog intan....wah cantiknya,terasa masuk taman bunga,sweet dan tenang...semoga intan terus bersemangat dalam dunia blogging ye...jangan pernah putus asa,sama-sama kita merajinkan diri kita hihi...


JOM KORANG JOIN GIVEAWAY NI....HADIAH BEST2 TAU...
syaratnya mudah saja :-
  1. Buat Entry bertajuk : Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna
  2. Letak Banner dan backlink ke blog ni
  3. Wish Birthday: Beri pandangan tentang blog ni dan wish my birthday :)
  4. Follow Blog : Intan saffynaHanis MasturinaLokman HakimHello AimanAisya IsmailPresentisGift
  5. Like Pages :    SINI
  6. Follow Facebook :    SINI
  7. Follow Instagram : intansaffynasaffynabeautyhqhanismasturinaaimanabdullahgelaktawaaisyaismybyaisyaismailsmartteddyscjn.my
  8. Follow Twitter : SINISINI
  9. Follow Google+ : SINISINI
  10. Tag 2 Rakan (wajib dan pastikan mereka tahu)
  11. Send link entry di ruangan komen.
Giveaway ni akan berlangsung selama sebulan sahaja. pemenang akan diumumkan seminggu selepas tamat giveaway secara random. senarai peserta saya akan update kemuadian. moga dengan adanya giveaway ni kita sesama blogger dapat mengeratkan silaturahim.. inshaAllah.. Good LUCK uolls :)

Sponsor Giveaway pun boleh join jugak ye.. dialu-alukan..
p/s : Diminta semua yang join wajib follow dan like link sponsor ye.. sebab anda sedang diperhatikan.. haha ๐Ÿ˜

SENARAI HADIAH
SENARAI PESERTA


 TAG 2 ORANG 

MAMAPIPIE
IRISMYRA

11 comments:

  1. wahh mama kena tag... insya allah nanti mama join ye. byk nak kena buat tu. Good luck kak liena

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnya ucapan. semoga berjaya kak lina :D

    ReplyDelete
  3. good luck Lina..akk pun dh join jugak

    ReplyDelete
  4. All the best for the participants. =)

    ReplyDelete
  5. Best juga join give away ni...Tapi kita tak pernah menang lagi.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.