Dapatkan Sample Percuma Dengan Home Tester

Dapatkan Sample Percuma Dengan Home Tester |  Korang yang suka sample percuma tu boleh lah daftar dengan home tester,kalau nasib kita baik kita akan terpilih untuk menerima sample yang mereka tawarkan...sample nya pulak memang best-best.

Daftar
Anda hanya perlu mendaftar untuk sample terbaru dan jawab beberapa soalan kaji selidik.

Ulasan Dan Kongsi
Bila dah dapat dan mencuba produk tersebut,berikan ulasan dan pendapat

Sebarkan Pandangan Anda
Nyatakan ulasan idea atau bertulis.maklum balas anda yang jujur dan tidak di saring oleh Home Tester.

Daftar di sini...HOME TESTER CLUB

Baru-baru ni kak lina terpilih untuk menerima sample susu SIMILAC GAIN PLUS....wah rezeki wafiy la ni,alhamdulilah wafiy suka sangat susu similac ni,mujurlah dia tak memilih susu,semua jenis susu pun dia minum...setakat yang dia minum ni,tak de pulak masalah sembelit atau cirit birit...maknanya sesuai la tu kan..susu ni tak muak tau....sedap giler...kenapa kak lina cakap sedap?sebab kak lina minum dulu sebelum kasi wafiy minum....hahaha.....

Home tester ni yang bestnya akan bagi kita sample yang macam bukan sample tau...besar giler susu yang dia bagi tu...memang terbaik lah ..thanks to home tester kerana memberikan yang terbaik kepada ahli club mereka.

Dapatkan Sample Percuma Dengan Home Tester
SIMILAC GAIN PLUS

Hah tengok tu,besar kan....dalam tu ada 3 packet 600gram...alhamdulilah jimatlah susu wafiy bulan ni..budak kecik wafiy ni lain sungguh perangai dengan abang2 dia...kuat minum...kuat makan hihi...kalau kak lina tak berhenti suap dia makan kan...dia akan makan je...hahaha....sampai selalu kak lina cakap...dah tau dah abiss.....kita yang takut tengok dia makan...

Sebelum ni tak pernah minum pun susu ni,mahal kan...biasa dia minum Dutch Lady,Dugro gitulah...kak lina usha2 harga kat lazada,harga satu kotak 1.8 kg tu dalam RM 115.00 gitu hah harga nya,mana ada sample yang nak bagi macam tu kan,biasa dapat yang sachet dalm 2-3 keping tu..

Dapatkan Sample Percuma Dengan Home Tester
WAFIY SUKA SUSU SIMILAC GAIN PLUS...TERBAIKKK

Korang daftar sekarang ye...nanti akan dapat email,apa barang yang baru boleh kita apply...antara barang sample nya adalah Anlene,Elips,Cetaphil,Sensodyne...dan macam2 lagi lah...yang terbaru ni yogurt....cepat tau daftar jadi ahli...link kak lina dah bagi tu kat atas....

Jumpa lagi.........Byee

5 comments:

  1. SA dah lama join tapi blom ada rezeki dapat product lagi...tgh sabar menanti campign baru

    ReplyDelete
  2. Tenkiu kak line sharing pasal home tester ni. Annur nak join lah kalau macam ni. Mana tahu next time ada rezeki dapatkan sampel macam kak lina dapat tu.
    Nama je sampel, tapi besar nau kotak susu nye..hebat!

    ReplyDelete
  3. Wah bukan main besar tester dia bag tu lina. Rezeki sungguh ni. Nak daftar juga lah. Thanks for the info.

    ReplyDelete
  4. Home Tester Club memang best. Lin member since 2012 lagi. Memang selalu offer product full size. Lagi satu woop.my. tapi macam dah kurang sikit missionnya.

    #TheRealBloggerMak

    ReplyDelete

Powered by Blogger.