Chiken Chop RM5 Di Bangi

Chiken Chop RM5 Di Bangi|  Hah RM 5??Bio betul!!! iye betul.....haha tak yah nak terkejut sangat lah uols semua...nak ikutkan zaman sekarang mana ada yang murah kan...semua benda mahal...selalu kalau nak makan luar tunggu gaji kan...yelah yang anak ramai tu..kang berebut semua nak chiken chop sorang satu kan...normal harga dalam RM11++ keatas...kalau kedai yang canggih manggih tu nak jejak jugak lah RM 20 ...tu belum masuk air lagi tu.

Pada yang duduk di Bangi / Kajang atau kawasan yang berdekatan jomlah cuba kedai ni,kedai ni kedai biasa sahaja..menu pun tak banyak..tapi kedai nya sentiasa ramai orang tau..kalau lambat mesti semua kerusi penuh..kak lina lebih suka duduk diluar sebab kat dalam kedai kedai tu panas sedikit...

Chiken Chop RM5 Di Bangi

Menu yang disediakan
Chiken Chop RM 5.00
Nasi Ayam RM 2.90
Mee Celup RM 2.90

Menu Special
Mee Celup Special RM 5.90
Maggi Celup  Special RM 5.90
Nasi Ayam Special RM 5.90
Chiken Chop RM5 Di Bangi
NASI AYAM 2.90

Chiken Chop RM5 Di Bangi

Mee celup ni kak lina recommended sangat tau kat uolss...sedap giler..pastu pedas kena dengan tekak...walaupun RM 2.90 tapi rasa dia tak mengecewakan..malah kalah lah dengan kedai yang harga 6-7 ringgit tu...berbeza sangat rasa dia...paling best mee dia banyak...boleh makan 2 orang pulak tu...yang ni memang puass hati sangat..


Taraaaaa.....nilah chiken chop RM 5 tu...sedap uolssss....hihi,anak-anak puas makan...malah sorang satu boleh order...otak-otak kat kedai ni pun sedapppp,tak sempat nak ambek gamba...kejap je dah habis haha..ke tengah lapar sangat tu??...pendek kata puas hati lah...cuma meja tempat nak makan tu tak berapa selesa sangat...keadaan meja tak stabil...sebab jalan yang tak rata...harap tuan kedai tu buatlah something ye...kita kalau boleh nak selesa makan...tak nak lah meja goyang2 gitu...hah itu jelah yang kak lina nak komen,yang lain okkk...


PUTRA PERMAI CHIKEN CHOP
kedai ni dibuka setiap hari kecuali jumaat,location pula betul2 dihadapan niosh dan di belakang petronas seksyen 15 
waktu operasi pula 11.00 am-11pm....




7 comments:

  1. murahnya...beruntung la org kat area Bangi ni..kalau dulu waktu anak2 belajar kat Bangi boleh la cuba..sekarang ni..boleh cuba tengok dari blog Lina jer la..hehe

    ReplyDelete
  2. alahai murahnya.. mcm x caya je. patutlah ramai org

    ReplyDelete
  3. Mak ai..murahnya lina. Nak belanja org makan dekat sini boleh sgt. :)

    ReplyDelete
  4. Aduh ada juga tempat makan yang murah macam ni di Bangi yer

    ReplyDelete
  5. murahnya, untung org bangi..mi celup bakso kat sini pun dah rm5.50, mn ada yg bwh rm3.. mmg tuan kedai tu berniaga sambil beramal jariah kot kan, hg mmg murahh...

    ReplyDelete
  6. alaa murahnya.dh lama cari mee celup..kalau lalu sana boley la singgah

    ReplyDelete
  7. mmg murah rm5. dkt sini ada satu restoran rm5 jgk. sedap pun sedap. my fevret chicken chop! hehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.