Wangi Dan Segar Dengan Vibes Hair Serum


Wangi Dan Segar Dengan Vibes Hair Serum|   Rambut adalah salah satu aset wanita yang paling penting sekali...kerana rambut kita melambangkan peribadi kita...kalau rambut kusut kusam dan tidak bermaya orang akan hilang keyakinan dengan kita.sekali pandang je orang akan kata..eiiiii....serabai nya rambut dia...hah nak ke kena kata macam tu??

Kak lina memang jaga rambut kak lina,takut sangat kalau berbau ke apa kan...kadang2 kita tak sedar tau..bila kita bukak tudung... amek kau...haha semerbak bau dia...kalau bau wangi tak pelah kan...ni tidak bau kepam gila...hapak pulak tu...uols tolong lah eh jaga rambut kita tu...segan la dengan orang dekat2 kita nanti..terutama sekali suami kita...nanti kang baru nak mesra2 belai rambut alamak...berbau la pulak...hilang lah mood nak romantik2 gituuu....hihih

Wangi Dan Segar Dengan Vibes Hair Serum
Wangi Dan Segar Dengan Vibes Hair Serum

Vibes hair serum ni akan bantu menyelesaikan masalah rambut korang...paling best tentulah bau dia yang wangi tu...bukan wanita je yang boleh guna,malah anak suami adik abang boleh guna pendek kata sesuai untuk semua umur...budak2 pun boleh guna ye...lepas korang sapu kat rambut anak,korang cium rambut dia...ermmmm....wanginya uolsss.....kak lina cakap betul tau ni...tak de tipu2 punye hihi..

Antara kebaikkan Vibes Hair Serum

๐ŸŒนMenghindari gatal2 kepala akibat kulit kering/berpeluh
๐ŸŒนMengurangkan masalah KELEMUMUR
๐ŸŒนMelambatkan pertumbuhan UBAN
๐ŸŒน *MELEBATKAN RAMBUT*
๐ŸŒนMerawat rambut rosak dan bercabang

Wangi Dan Segar Dengan Vibes Hair Serum
Wangi Dan Segar Dengan Vibes Hair Serum

Cara guna pulak hanya sapukan serum selepas mandi,2 kali sehari...kalau rambut panjang yang kusut dan sukar disikat tu letak lebih sikit...insyaallah rambut akan mudah diuruskan...dan yang paling penting vibes hair serum ni  Serum rambut yang tidak berminyak
Waterbased dan boleh dibawa solat.

Best kan uols...harga pulak jangan risau sangat2 berpatutan...malah korang takkan menyesal kerana produk ni sangat terbukti keberkesanan nya...yang penting jangan malas ye...pakai je hari2 tak mudarat pun...malah korang akan dapat rambut yang sihat dan bersinar.

Kalau korang berminat bolehla hubungi kak lina ye...kak lina guna dan kak lina jual


VIBES HAIR SERUM RM 18
POSTAGE RM 8 SM/SS RM 12



Klik je link di atas ye atau email kak lina di

linamahat1978@gmail.com

5 comments:

  1. Rambut memang cerewet nak jaga kan.. mujur dah ada penyelesaian kan.

    ReplyDelete
  2. Saya skrg pun berjinak2 pakai hair serum sbb rambut asyik gugur je, dah nak botak rasa T_T

    ReplyDelete
  3. Bagus serum ninye sesuai utk Kita yg beetudung ni. Kelumumur pun xde

    ReplyDelete
  4. mcm best... sy guna myk argan utk rambut sephia by jannanick.. boleh terjah entri http://duniataipmenaip.blogspot.my/2017/09/review-sephia-all-in-1-argan-oil-by.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.