Semangat Semakin Membara Bila.......

Semangat Semakin Membara Bila....... Hahaha,ada je kak lina ni kan,oklah sebenarnya sejak 2 3 hari yang lepas kak lina punya semangat nak menulis lain macam sangat...kenapa eh....ni semua kerja si Awa tu lah...iye Siti Awadah tu nama dia....korang kenal tak sape tu siti awadah,nipu lah kalau tak kenal kan,dalam dunia blogging ni senang je nak kenal orang2 famous sebenarnya...

Siti Awadah tu seorang blogger famous yang terkenal dengan design-design dia yang meletop,cantik-cantik uols design dia...Setiap hari kak lina terpandang design blog yang awa reka tu,setiap kali tu lah mata kak lina sakit,hati sakit...maka tangan pun termesej awa  nak jugak guna khidmat dia.sebenarnya ini dah kali ke dua kak lina guna khidmat awa...tapi dulu cuma header sahaja,kali ni kak lina buat rombakan besar-besaran di blog kak lina.Dari atas hingga  ke bawah semuanya baru.Alang-alang nak nak buat biarlah sekali harung kan..lepas ni mungkin tak tukar dah  template tu,kalau nak tukar pun mungkin warna dan header sahaja.Menurut awa,tak elok lah tukar template terlalu kerap.akan ganggu seo blog katanya.

Sejak tukar domain (tq to waynne harraz yang uruskan domain),alhamdulilah pv blog kak lina banyak sangat perubahan...yeay...suka tak terkata,kalau masih ingat kak lina guna nama mama3danish.blogspot.my(banyak tuah tau nama ni sebab selalu menang giveaway hihi).oleh kerana kak lina serious dan minat dalam blogging ni kak lina nekad nak tukar domain...jadi kak lina memilih www.linliena.com lagi mudah dan pendek(malas nak tulis panjang2).Waynne ni pulak cikgu adsense di group AFB(Auto Feed Blog).segala apa masalah berkenaan adsense beliau akan cuba selesaikan,ramai ahli group AFB yang dah lulus adsense kerana bantuan beliau.

Semenjak tukar domain,adsense kak lina belum muncul lagi,tapi kak lina tak risau sebab dah serahkan tugas tu pada cikgu waynne...terima kasih wan sebab banyak bantu akak yang tak tahu apa-apa pun pasal adsense ni..banyak tips dan trick berkenaan adsense dalam blog beliau...silalah klik kalau nak tahu lebih lanjut>>>>WAYNNE HARRAZ

Syukur sangat kak lina dengan perubahan blog kak lina ni,nampak ada kemajuan setelah bertukar template,terima kasih awa sebab merealisasikan kehendak kak lina ni...setelah perbincangan 2 hala dilakukan maka terhasil lah design baru blog kak lina ni.korang yang nak dapatkan khidmat SISHAWA ni silakan pm beliau di messenger FACEBOOK ye...insyaallah awa akan melayan pertanyaan korang,harga pun sangat berpatutan.Sila klik untuk tempahan >>>>SIS HAWA

Tapi kena bersabar lah menunggu turn korang ye...bukan apa,awa kan sarat mengandung,dia juga seorang surirumah,maka kenalah dulukan yang penting...suami dengan anak kena dahulukan barulah boleh buat kerja kita dengan tenang..betul tak awa????hihi....awa tengah siapkan 8 lagi tempahan tau...alhamdulilah rezeki awa mencurah-curah nampaknya...

cantik tak uolsss????inilah hasil kerja awa...yang berminat tu cepat-cepat tau buat tempahan...kalau lambat korang pm awa...maka lambatlah korang dapat baju baru...


Hasil kerja awa
HASIL KERJA SIS HAWA #SISHAWADESIGN

Hasil kerja awa
HASIL KERJA SIS HAWA #SISHAWADESIGN

Semoga kak lina istiqomah lah nak update blog ni,dan kak lina selalu berdoa diberikan idea untuk menulis,susah jugak kan nak menulis kalau tak de idea...
Blog adalah nyawa kedua saya-Nampak tak betapa sayang dan penting nya blog ni pada kak lina (I LOVE BLOGGING)
Ok korang jumpa di next entry ye.....

20 comments:

  1. Semangat itu perlu kalau nak jadi blogger kan... saya pun lulus adsense sebab bantuan bro wayne...

    ReplyDelete
  2. semoga terus membara-bara sis... n maju jaya k... :)

    ReplyDelete
  3. laaa baru tahu asalnya mama3danish. perasan jugak dulu akan selalu menang GA. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyy ada orang kenallll....sayang jugak nama tu sebenarnya...

      Delete
  4. semangat sungguh Lina...keep it up!

    ReplyDelete
  5. Hasil tangan awa memang deboom..Sejak guna template yg awa design pv sy mencanak naik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mimi sudi gunakan khidmat Awa :D

      Delete
    2. kan mimi deboom naik nya hihi

      Delete
    3. alhamdulillah... Awa cuma buat apa yg trmampu je pun :D

      Delete
  6. Terima kasih kak lina untuk entry ni :D

    ReplyDelete
  7. cantik design blog baru. barulah semangat menulis hari-hari :)

    ReplyDelete
  8. la baru taw kak lina blog mamadanish... hihihi semoga terus semangat menulis ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan....mama3danish tu dah ramai yg kenal sebenarnya hihi

      Delete
  9. awa kalau design tak pernah tak cantik!gee pun guna khidmat beliau!tip top memang puas hati!

    ReplyDelete
  10. so nice blog kak lina :) salam perkenalan hee

    ReplyDelete

Powered by Blogger.