Produk T3 Membantu Mengatasi Masalah Jerawat

T3 Acne Body Spray| Ada yang dah guna ke T3 acne body spray ni...pada yang ada jerawat belakang badan tu sila lah guna T3 ni...bagus dan berkesan tau...just spray je kat jerawat badan tu...senang kan...insyaallah jerawat akan mengecut dengan cepat.

Sebenarnya yang guna ni anak lelaki kak lina....pencuci muka pun guna jenama T3 ni....so far selepas cuci muka rasa segar dan bersih...kesian kan...kat muka ada jerawat eh...kat badan pun ada jugak tu...biasalah budak-budak remaja kan...masalah hormon la tu...untunglah yang tak de jerawat tu...jagalah muka dengan elok hihi.

Kak lina masa muda pun gitu...penuh jerawat kat muka...siap pakej bernanah lagi...huhu...malah tak pakai apa pun...bio je gitu mukanya...last2 bila dah khawin alhamdulilah hilang sendiri jerawatnya...

Spray ni kak lina beli di watson....harga pun tak mahal sangat....dalam belas2 gitu sebab ada promosi...

Sejak guna produk dari T3 ni..banyak sangat perubahan pada muka anak kak lina...dah tak banyak la jerawat keluar..alhamdulilah syukur sangat sebab dah jumpa produk yang sesuai...yang bestnya produk ni tak de paraben...jadi tak ragu2 nak guna..

Korang boleh beli di mana-mana pharmacy,guardian,atau watson...tapi kak lina suka beli di watson sebab banyak pilihan...duk berejam dalam tu pun xpe..hihi..


Produk T3 Membantu Mengatasi Masalah Jerawat
Produk T3 Membantu Mengatasi Masalah Jerawat

Produk T3 Membantu Mengatasi Masalah Jerawat
T3 acne care cleanser & T3 Mycin

Pencuci muka pula kak lina belikan T3 acne care cleanser...pencuci ni memang selamat diguna untuk kulit muka sensitif dan jerawat...lagipun Paraben free...lembut sangat di kulit..pencuci ni tak de warna tau...jernih sahaja...tapi bau dia harum dan organic...lepas cuci muka memang terasa segar dan bersih..

Waktu malam pula,anak kak lina hanya sapu T3 Mycin untuk kecutkan jerawat dimuka dia...tekstur nya gel...memang betul2 dapat mengecutkan jerawat..kalau dulu macam2 produk pakai dan beli...banyak jugak modal nak beliproduk tu semua..

Alhamdulilah dah jumpa produk yang sesuai dengan muka,malah harga pulak berbaloi-baloi dengan kualiti produk...good job T3 kerana mengeluarkan produk yang setanding dengan produk yang mahal2 tu...

Pada sesiapa yang ada masalah kulit tu kak lina sarankan sangat uols guna produk dari rangkaian T3 ni...memang berbaloi tau...tak cuba tak tau kan...

oklah uols jumpa lagi di next entry...

8 comments:

  1. Salam singgah :)

    https://messarah.blogspot.my/2017/09/rose-face-serum-zeeta-berasaskan-rose.html

    ReplyDelete
  2. Mama.yg x berapa muda pun kekadang Ada jerawat gak. Bagus produk ni

    ReplyDelete
  3. Dulu masa zaman jerawat suka sgt naik dekat muka mmg ana guna t3 ni. Memang berkesan.

    ReplyDelete
  4. Kalau yang ada jerawat memang elok guba produk yang mengandungi tea tree, its anti-bacteria and reduce pimples.

    ReplyDelete
  5. ramai tau kata produk ni bagus. haihhh kena beli jugak ni jerwat sepah2
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  6. Rasa macam dulu pernah nak cuba produk ni tapi tak ingat beli ke tidak..

    ReplyDelete
  7. Ada masalah jerawat jugak ni. tpi belom pernah try produk ni.. :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.