Menantu Material



Tajuk : Menantu Material
Tarikh : 27 Mei 2017
Masa: Sabtu, 8.30 Malam
Siaran : HyppSensasi 116 (HyppTV)
Terbitan : Orangetree Production Sdn Bhd 

Pelakon: Janna Nick, Nazim Othman, Illya Buang, Fazlina Ahmad Daud, Dazrin Kamarudin, Fara Mendoza, Gbob, Syuhaida Abraz, Nonny Nadirah

SINOPSIS MENANTU MATERIAL
Kisah Emilya berusia 25 tahun. Ibunya sangat risau jika dia tidak berkahwin pada usia 27 tahun, Emilya akan di gelar andartu. Ikut gelagat ibu Emilya yang merancang perkahwinan anaknya itu.

Best cerita ni,lucu sangat janna nick....sekarang ni ditayangkan  di TV3 pada pukul 10.00 pagi.mak dia sibuk suruh janna nick khawin...paling best tentulah janna nick dan nazim othman...hihi jom kita tengok ramai2...

Sebelum ni ditayangkan di HYPP TV....sekarang ni tayangan ulangan di TV3

**sumber kepala bergetar
Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

6 comments:

  1. Mcm best je cerita ni. Suka tgk janna nick!

    ReplyDelete
  2. Lina suka JN erk. Comel kan dia. Ana suka tgk dia.

    ReplyDelete
  3. Kalau Janna nick berlakon mesti best

    ReplyDelete
  4. Hahaha best part tukar imej Nazeem othman tu. lawak cita ni...

    ReplyDelete