Mantap Dan Anjal Dengan Prime Bust Cream

Assalamualaikum...hai kawan-kawan...hari ni kak lina nak share dan bisik-bisik sikit dekat uols...kaum wanita meh sini rapat-rapat,jom kita bincang-bincang tentang kewanitaan kita sikit..ni hah kak lina nak cerita satu produk best dan meletop ...hihi..PRIME BUST CREAM nama diberi..produk ni untuk aset kita...


Mantap Dan Anjal Dengan Prime Bust Cream

Nak tak aset kita seperti kita anak dara dulu??mantap kan...hihi tapi biasalah bila kita dah berkhawin dan bersalin..aset kita dah tak macam dulu lagi..dah kurang anjal,lagi2 kalau kita menyusukan anak..kak lina dulu menyusukan anak sehingga cukup 2 tahun...so kak lina memang kena cari alternatif lain untuk mengembalikan keanjalan tu.Dan kak lina bernasib baik sebab diperkenalkan dengan Prime Bust Cream ni...jom dengar kak lina cerita tentang kebaikkan dan keberkesanan produk ni..dan paling penting sekali ianya lulus KKM....so jangan risau dan ragu-ragu untuk menggunakannya.


Kelebihan PBC ni adalah seperti berikut:
  • Membesarkan payudara dalam masa singkat.
  • Melembutkan dan memantapkan payudara.
  • Menegangkan kulit payudara bagi mengatasi masalah payudara kendur.
  • Menghasilkan tisu payudara serta pengaliran darah.Tiada bahan aktif dan dijamin selamat dan baik untuk kesihatan anda.
  • Mendapat kelulusan kementerian kesihatan(KKM).
7 Hari dah terasa  denyutan di sekitar payudara


Jom tengok cara pakai,sangatlah mudah...

Cara Penggunaan PBC
==================

Cara Urutan:

  1. Mulakan dengan sapuan lembut secara menyeluruh diseluruh kawasan payudara anda.(Termasuk dari otot tepi,kiri dan kanan dan daripada atas bahagian menghala kebahu anda.
  2. Mulakan dengan urutan secara menekan lembut dan menarik otot-otot yang disebut keatas.
  3. Pastikan urutan tarik menghala ke bahagian tengah payudara anda(breast centre).
  4. Urutan secara membulat (lawan arah jam) diatas centre payudara anda atau dikenali sebagai circular motion.
  5. Ulang urutan di sebelah lagi payudara.
  6. Teruskan urutan selama 3-5 minit untuk setiap belah payudara anda.
Nota:

  • Penggunaan wajib 2 kali sehari(pagi dan malam)dan selepas mandi.
  • Dilarang pakai pada waktu period hari pertama hingga hari keempat sebab hormon tidak stabil.Boleh sambung pakai pada hari kelima.

Impian menjadi kenyataan


Model dari luar negara pun dah beli tau

Nak jadi camni tak????

Testimoni yang berjaya



Setelah kak lina guna PBC ni selama 2 minggu...memang wow sangat result dia...memang terasa denyutan halus tu..at least kita kena guna 3 botol ye baru dapat kesan yang kita kehendaki tu...yang paling best bila sapu terasa berangin lembut je....bau dia sungguh menawan hati...lembut dan wangi bau dia...korang cuba lah beli sebotol...kak lina kalau boleh nak paksa jugak korang beli sebab barang baik kita kena share tau...

Detail kak lina sertakan dibawah ni...korang klik ye tak nak malas2 tau...hadiahkan suami kita sesuatu yang berharga...mesti teringat-ingat dan tak tidur malam nanti....


IG : @pbc_hq


Nak segera? Watsap terusss tanpa was-was !

601127172016

3 comments:

Powered by Blogger.