LANAFIRA.COM Butik Online Muslimah

LANAFIRA.COM Butik Online Muslimah|  Korang dah terjah ke laman web LANAFIRA ni...ke kak lina yang lambat ni hihi...best rupanya kan...rambang mata dibuatnya..banyak baju muslimah yang cantik-cantik..
sekarang ni kak lina suka shoping online sebab ianya mudah dan cepat hanya tunggu je depan pintu rumah..bukan apa,malas la nak bersesak-sesak di mall dengan bawak anak kecil lagi..paham-paham jelah kalau bawak anak kecil ni...mak kemana anak kemana..haha...bahaya kan..

so sekarang tak payah risau..kita layari je laman web LANAFIRA ni...dahlah Trendy...tapi kualiti kain pulak tip top berbaloi dengan harga yang kita bayar..yang paling kak lina suka harga mampu milik uolssss....bestkan...harga bermula dari RM 60-Rm 140...

Jom kita cuci mata tengok koleksi -koleksi dari LANAFIRA ni....

LANAFIRA.COM Butik Online Muslimah

Kebaya Alana(pelbagai warna ada)
RM 140

LANAFIRA.COM Butik Online Muslimah

Sofea Modern Peplum(pelbagai warna ada)
RM 140


LANAFIRA.COM Butik Online Muslimah

Melissa Long Dress(pelbagai warna)
RM 140

Korang kena cepat-cepat beli tau sebab banyak yang dah sold out...biasalah kan kalau barang baik dan murah mesti cepat habis...

Dan lagi satu yang kak lina suka tentang laman web LANAFIRA ni adalah banyak tips dan panduan untuk kita...contohnya cara sebelum kita membeli online...tips memilih kain berkualiti dan tak lupa juga info tentang fesyen terkini dan terbaru ...best kan,rasa beruntung sangat dapat jumpa laman web LANAFIRA ni.

Saiz pulak jangan risau ye...semua orang ada saiz...hihi jangan risau xde saiz sebab saiz bermula dari S -XL

Antara kelebihan baju-baju dari Lanafira:

  • Short Kebaya Modern
  • V-Neckline
  • Two piece kebaya
  • Unlined
  • Opaque
  • Wudhu’ friendly sleeves with hidden zip
  • Breastfeeding Friendly / Hidden zip
  • Mermaid Cutting
  • Model is wearing M size
  • Material : Japanese High Quality Cotton
  • Model is 165cm tall
  • Available in sizes from S to XL (please refer to size chart)
  • Long sleeves with zip fastening (ablution friendly)
Jom beli sekarang uolsss....lambat-lambat nanti sold out menangis tak berlagu lah...kak lina pun dah order jugak kebaya modern tadi...kak lina share link2 dibawah ye...korang tinggal klik je..



Dapatkan juga EBOOK PERCUMA DARI LANAFIRA

https://www.lanafira.com/99-tips-fesyen-terkini/

5 comments:

  1. wah cantiknya yang merah tuh

    ReplyDelete
  2. Okey, best butik lanafira ni..Pilihan terbaru saya kalau nak cari koleksi pakaian muslimah:)

    ReplyDelete
  3. Cantik2 design baju dekat sini. Boleh terjah lah lepas ni.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.