Hydrating Facial Mist Dari Ecowell Menyegarkan Dan Melembabkan Kulit Anda

Penjagaan Muka Bermula Dengan Ecowell Organic Cosmetics|  Apa khabar korang?nak kemana tu cantik-cantik??kak lina nak tanya ni,korang pakai apa untuk penjagaan kulit muka uols...rasanya semua orang ada set kecantikan tersendiri kan..al maklumlah kulit muka adalah aset penting untuk kita..ada ke yang tak jaga muka eh?bukan apa..bila orang  pandang je wajah kita,orang akan tahu kita ni malas ataau rajin...yelah kalau muka kusan dan tidak bermaya,orang pun malas nak cakap dengan kita kan..lagi-lagi kalau nak jumpa klien ataupun meeting..please lah jaga penampilan kita ok..baik2 orang nak deal dengan kita malah kena cancel pulak sebab eksperi wajah kita yang tidak berseri dan menyakinkan itu.

Cuba kalau korang rajin jaga penampilan diri...hmmm dari jauh orang dah nampak seri wajah korang tu haha...malah klien tak sabar nak berurusan dengan kita kan..seronok je kalau segala urusan kita berjalan dengan lancar.ok kalau korang tak tahu nak pakai produk apa,meh kak lina nak terangkan sikit produk organic dari Ecowell ni....produk ni menjadi pilihan no 1 di hati kak lina..jatuh cinta kali pertama ketika berjumpa dengan nya..bentuknya yang menambat hati.

Jatuh cinta kali kedua pulak setelah seminggu kak lina menggunakan Ecowell Organic Cosmetics.bila kak lina menggunakan Hydrating Facial Mist ni terasa seperti di kebun bunga ros uolsss....bestnyer,
bauan ROS yang memikat hati dan nurani...lembut sangat bila kak lina spray kat muka ni..wah teruja gila rasanya...macam nak spray je 2 3 kali.....haha,selepas cuci muka korang boleh lah spray kan Hydrating Facial Mist ni ye...senang cite sebelum sapu apa2 makeup lah...


MIST FACIAL
ECOWELL ORGANIC HYDRATING FACIAL MIST - 60ml
Rose Oil

Ecowell Hydrating Face Mist secara mendalam menghidrat, membersihkan dan menyegarkan semula kulit. Kandungan Rose dan Chamomile melindungi keseimbangan kelembapan kulit, membuang minyak, kotoran dan kecacatan, meninggalkan kulit anda berseri-seri dan bersinar.

Air rose  mempunyai ciri-ciri anti-radang yang mengurangkan kemerahan kulit yang merengsa, mengurangkan jerawat, dan mengurangkan dermatitis dan ekzema dan kerana sifat antibakteria, membantu dalam luka parut, luka dan luka. Ia juga membantu mengekalkan keseimbangan pH kulit, dan juga mengawal minyak yang berlebihan.

Air rose  mengandungi sifat antioksidan yang membantu menguatkan sel-sel kulit dan menjana tisu kulit. Kualiti astringinya yang terkenal dapat membantu membersihkan liang dan menenangkan kulit. Ia juga membantu penuaan kulit, mengekalkan garis halus dan kedutan di aroma dan aromanya adalah peningkatan mood yang kuat yang dapat mengurangkan perasaan kecemasan dan membuat anda merasa lebih santai.

Ideal untuk Sensitif dan Normal untuk Jenis Kulit Berminyak

Cara Penggunaan: Tahan 10-12 "dari muka. Tutup mata dan spritz untuk rangsangan pelembab. Boleh digunakan sebagai tambahan kepada pelembap harian, di bawah atau atas solek untuk kulit terhidrat, segar. Elakkan semburan ke mata.

Bahan-bahan: Rosa Damascena Flower Water, ** Chamoilla Recutita Flower Extract, Phenoxyethanol, Acid Benzoic, Dehydroacetic Acid.
** Ramuan daripada pertanian organik

Hydrating Facial Mist Dari Ecowell Menyegarkan Dan Melembabkan Kulit Anda


Jom dapatkan ECOWELL HYDRATING FACIAL MIST ROSE ini di 11STREET


Facebook

Twitter
Natural Elixirs Sdn Bhd https://twitter.com/NaturalElixirs

Instagram
Natural Elixirs Sdn Bhd naturalelixirssdn
Ecowell offical_ecowell


Baca Juga---------------------Hijab shampoo dari NATURAL ELIXIRS

9 comments:

  1. Mcm best je..dulu guna avene spray..function sama je kan?

    ReplyDelete
  2. wah macam best je ni, kebetulan tengah cari facial mist hehe

    ReplyDelete
  3. Tak pernah beli lagi dekat 11street tapi macam menarik produk ni kita tak tahu lelaki boleh cuba ker atau tidak hehehehe...

    ReplyDelete
  4. wah ada potongan itu kalau beli kat 11streetmy ni.. hmm macam bagus lagi2 mereka yang kulit kering tu

    ReplyDelete
  5. Menarik nampak boleh try beli ni

    ReplyDelete
  6. sekarang fames kan face mist... ni boleh masuk dalam listing utk beli ni.

    ReplyDelete
  7. Bestnya ni...
    Utk refresh muka yg make up boleh pakai ni....
    Bagi fresh ja muka

    ReplyDelete
  8. Dulu akak suka guna mineral water spray , nak try ni lah pulak, the as mks for sharing dik

    Kak Su | Membantu ibu2 dirumah membina blog untuk jana pendapatan

    ReplyDelete

Powered by Blogger.