ECOWELL UV SHIELD Melindungi Kulit Dari Sinaran Matahari

ECOWELL UVSHIELD Melindungi Kulit Dari Sinaran Matahari|   Hai korang cantik-cantik nak ke mana tu??kalau tak ke kenduri khawin mesti bawak anak-anak jalan kan...kak lina pun sama je macam ibu-ibu kat luar sana tu,masa cuti jelah baru dapat keluar jalan-jalan,itu pun dekat-dekat sini jelah...kalau cuti panjang sikit baru lah jauh langkah nya kan.

Kak lina nak tanya ni,korang pakai tak UV SHIELD atau kata lain SUNBLOCK?cuaca sekarang panas sangat kan,terlalu terik...kalau kita tak pakai perlindungan untuk kulit,kesian kulit kita nanti..tu yang kulit kita sunburn,kering dan cepat kedut tau. 

Kak lina memilih UV SHIELD SPF20 PA++   produk dari Ecowell ni kerana kandungan nya yang kaya dengan bahan organis dan natural.Sekarang ni kak lina dah sedar tentang kepentingan uv shield ni..sebelm keluar rumah je wajib pakai uv shield ni tau...tak kira kora ng pergi mana tu..tolong bawa uv shield ni sekali ye..botol nya kecil sahaja..memang muat sangat kalau masuk dalam handbag.so kak lina recommended sangat korang cuba produk ni..korang boleh beli di 11 street dan lazada,kaklina ada sertakan link dibawah tu..cepat2 beli ye..Jangan biarkan kulit kita sengsara dibawah bahang cahaya matahari..

Kelebihan yang terdapat pada uv shield ini adalah :


Multi Spectrum UVA & UVB Protection 
Organic Shea Butter, Organic Aloe Vera & Organic Orange Oil


Ecowell UV Shield mengandungi campuran bahan-bahan organik untuk melindungi kulit anda daripada kerosakan matahari dan menjaga kulit anda sihat. Organik Shea Butter, Organik Aloe Vera, Minyak Organik Minyak Essential, Glycerin dan Panthenol secara intensif melembapkan, menyembuhkan dan melegakan kulit. Zink Oxide adalah berasaskan mineral dan menyediakan halangan perlindungan terhadap kesan-kesan berbahaya matahari dengan memesongkan sinar matahari. Pada SPF20 PA ++, campuran organik juga cukup lembut untuk kulit kanak-kanak. Kesan quadruple ini, penyerapan cepat menyerap ringan, menyediakan yang terbaik dalam perlindungan matahari yang canggih dan meninggalkan kulit lembut dan licin. Boleh dipakai di bawah solek untuk kegunaan harian. Lidah Buaya - Menenangkan Rashes dan Iritasi Kulit - Merawat Burns - Menyembuhkan Luka Sejuk - Melembap - Menyediakan Antioksidan - Mengurangkan keradangan Minyak Jingga - Meningkatkan peredaran - Membunuh bakteria dan patogen - Mengurangkan kedut - Memperbaiki kulit

Cara Penggunaan: Sapukan sebelum keluar di bawah sinar matahari. Sapukan semula selepas peluh atau berenang. Bahan-bahan: Aqua, Zinc Oxide, Dicaprylyl Carbonate, Cocoglycerides, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Gliserin, ** Buttery Butyrospermum Parkii, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Panthenol, Phenoxyethanol, ** Aloe Barbadensis Leaf extract, Magnesium Sulfate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Minyak, Etilheksilgliserin ** Ramuan daripada pertanian organik



Nota** Sebelum pakai UV SHIELD ni,kak lina akan spray muka dulu menggunakan

Hydrating Facial Mist Dari Ecowell Menyegarkan Dan Melembabkan Kulit Anda


Pada yang berminat bolehlah mendapatkan produk ini di 11 STREET


Facebook

Twitter
Natural Elixirs Sdn Bhd https://twitter.com/NaturalElixirs

Instagram
Natural Elixirs Sdn Bhd naturalelixirssdn
Ecowell offical_ecowell

#Ecowellorganics #UVShield #SPF20 #multispectrum #hydrating #Nourishing #antiaging #antiwrinkle #rejuvenating #sunprotection # #organicskincare #antiskindamage #UVAprotection #UVBprotection #sheabutter #orangeoil #aloevera #organicskincare

17 comments:

  1. Wah bagus nya ECOWELL UV Shield bagus nih utk lindung kulit

    ReplyDelete
  2. Nampak macam menarik jer boleh cuba nanti

    ReplyDelete
  3. Hi ... mrs pip dtg melawat #afbdotmy ...
    menarik ni, mcm boleh try nanti ...

    ReplyDelete
  4. menarik juga produk ini.... boleh cuba nanti

    ReplyDelete
  5. Saya selalu juga pakai sunblock kalau travel. Tapi nanti boleh juga cuba ni. Hihi

    ReplyDelete
  6. SA suka serum Ecowell..la ni dh abih dah..rasanya aa jual single2 x?

    ReplyDelete
  7. Memang penting sunblock ni, kalau tak kulit jadi kering dan nampak lebih berusia. Nanti boleh cuba UV Shield dari Ecowell ni.

    ReplyDelete
  8. Nampak macam best, mungkin akan cuba, thanks for the info!

    ReplyDelete
  9. i love organic product. sangat semulajadi dn selamat digunakan.. harga pun berpatutan dgn kualiti

    ReplyDelete
  10. Macam-macam jenama product. Tak tau nak pilih yang mana ☺

    ReplyDelete
  11. penting ni.. untuk kulit. Orang kata utk mencegah terjadinya jeragat

    ReplyDelete
  12. Selalu mmg tak pakai sunblock. Buka dah sunburn br menyesal. Btw, its a good product sb organik. Boleh cuba ni.

    ReplyDelete
  13. Boleh dah rawat muka kena sunburn tempoh hari!๐Ÿ˜˜

    ReplyDelete
  14. yessss produk yg bgs utk halang sunburn yg kita mahuu...sbb muka dh naik bintik2. haha

    ReplyDelete
  15. Sub block lah ni boleh bawa pergi pantai tak heheheh kita ni tak tahu produk wanita tak pernah beli tak ada sapa nak bagi..

    ReplyDelete
  16. jujurnya jrg apply sunblock kt muka....tp bila muka dh kena eefect baru lah nk menggelabah

    ReplyDelete
  17. Ecowell UV Shield looks good especially under the sun. Will try this out.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.