Royal V |Membantu masalah dalaman wanita


Royal V |Membantu masalah dalaman wanita...susah kan jadi wanita ni..macam-macam kena makan untuk penjagaan diri,pendek kata luar dalam nak jaga.kita jaga diri ni untuk siapa??tentulah untuk diri sendiri kan yelah kalau kita tak sihat macam mana kita nak jalankan tanggungjawab kita pada suami dan anak-anak.

Hari ni kak lina nak share tentang royal v yang memang alhamdulilah serasi sangat dengan tubuh badan kak lina ni..dah masuk 2 botol tau kak lina minum..banyak sangat manfaat dan kebaikan yang kak lina dapat dari royal v ni.

Pernah dengar tak produk royal v ni??Bonda Rozita Ibrahim la pengasas nya..produk bonda tak semua berada dikedai jamu ye..banyak dijual online je sebenarnya..sebab bonda memang menjaga kualiti produk nya..takut terjadi nya produk ciplak yang akan memudaratkaan pengguna.harga pun memang bonda jaga..memang semua harga sama....kalau ada offer yang bonda bagi tu cepat-cepatlah grab...rugi kalau tak beli sebab bukan selalu dapat offer. 


Royal V |Membantu masalah dalaman wanita
Royal V |Membantu masalah dalaman wanita

ok kak lina nak cerita lah apa yang bestnya royal v untuk wanita...minuman ni memang wajib korang ambil kalau korang ada masalah hormon sebabnya royal v menambahkan hormon badan kita,kalau kita selalu letih,murung,xde mood,keputihan,,,dan paling utama yang xde mood nak layan suami tu hahh...inilah penyelesaian kepada masalah tu...hehehe...lepas korang minum kan mesti hari2 on pun xpe...iyeee...prcayalah korang...memang betul sangat..bila kita dah meningkat usia,hormon badan kita akan berkurangan,jadi memang akan bermasalah tentang bab intim suami isteri ni terjadi laagi2 lah lepas beranak anak no 2 3 dan seterusnya.

kalau korang tak nak laki korang pergi karoake dengan perempuan lain baik korang minum royal v ni cepat-cepat...mesti tak cari lain la laki korang...jangan buang masa lagi,tak mahal pun royal v ni,hanya rm60 sahaja.

Bagi anak dara pulak bonda tak galakkan ambil royal v ni,takut mengundang ZINA...maksudnya terlebih merenyam hahaha...kalau ada masalah yang serious dibolehkaan ambil tapi dengan dos yang sedikit.Angelica adalah produk yang sesuai untuk anak2 dara ye.

Image result for jamu ratu malaya
Royal V |Membantu masalah dalaman wanita

Tengok kat atas tu...bestkaan manfaat yang kita dapat dari royal v ni...korang cubalah minum jangan ragu2 ye..jangan takut untuk mencuba sesuatu yan baik.kita memang kena jaga ye dalaman badan kita ni..tak nak lah awal sangat kan menopous...dekat lazada pun ada jual ye produk jamu ratu malaya ni..free postage lagi...tak susah pun nak membeli produk ni kerana semuanya di hujung jari jer.

dibawah ni kak lina share khasiat royal v ni.

43 Khasiat Royal V 
Royal V merupakan Persis Dara yang diperbaiki Formulanya. Minuman kesihatan dan kecantikan Royal V merupakan formulasi paling terbaik. Ia tidak boleh ditiru oleh mana-mana produk lain dipasaran . 43 kesan yang lebih efektif dalam satu botol Royal V untuk semua golongan usia.
• Mengetatkan dan menegangkan otot faraj.
• Menguatkan keinginan hubungan seksual.
• Mengandungi antibakteria dan mengeluarkan keputihan.
• Menghilangkan kegatalan dan bau .
• Kaya fitoestrogen yang melambatkan proses penuaan.
• Mempertahankan kecantikan bentuk badan wanita.
• Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus.
• Membesar dan menegangkan payudara.
• Mengonturkan punggung agar nampak lebih menawan.
• Meningkatkan pengaliran darah.
• Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause.
• Mengandungi fiber yang tinggi & phytonutrients.
• Menurunkan kadar kolesterol.
• Mengurangkan risiko kanser.
• Mengecutkan saluran peranakan.
• Merapatkan pintu rahim .
• Merawat masalah tombong
• Menguatkan lantai pelvic
• Menguatkan ketahanan badan wanita melawan penyakit
• Mempercepatkan proses kurus
• Mengurangkan perut buncit
• Menyuburkan rahim wanita untuk hamil
• Merangsangkan pengeluaran hormon.
• Melancarkan perjalanan dan kitaran haid.
• Merangsang pertumbuhan sel-sel otak manusia.
• Menguatkan ingatan.
• Pertumbuhan akal dan fizikal.
• Menghilangkan keletihan dan kesakitan sendi.
• Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol.
• Menegangkan dan mencantikkan kulit.
• Amat berkhasiat untuk membuang asid urik (gout).
• Xanthones yang merupakan sejenis super-antioksida.
• Cathechins, Polyphenols dan Polisakarida ejen-antioksida.
• Vitamin C, Zat Besi, Niasin, Kalsium, Protein,
• Serat Fiber, Vitamin B1 & B2.
• Menghalang jangkitan kulat dan virus.
• Merawat banyak jenis penyakit.
• Memberikan perlindungan antioksidan yang kuat.
• Anti-penuaan dan meningkatkan potensi vitamin E.
• Merawat masalah sakit sendi dan lutut
• Tinggi vitamin c untuk rawatan kulit
• Membina mood ceria dan menghilangkan kesedihan
• Bagus untuk menurunkan kolestrol
Royal Jelly – 
• Melawan pelbagai jenis penyakit
• Melawan penuaan
• Royal Jelly mengandungi asi amino essential, mineral, fruktosa dan glukosa dan juga beberapa jenis vitamin seperti vitamin B, vitamin A, vitamin C, vitamin D, vitamin E dan juga vitamin K.
Manjakani –
• mengetatkan ketegangan otot faraj
• meningkatkan sensasi intim
• Antibakteria keputihan, kegatalan, dan bau
Pueraria Lobata – 
• Kaya fitoestrogen melambatkan proses penuaan
• Menghalang perubahan kepada tubuh wanita menopaus.
• Membesar dan menegangkan payu dara
• Mengonturkan punggung nampak lebih menawan.
Black Cohosh –
• Herba kuno asli amerika untuk dalaman wanita.
• Meningkatkan aliran darah
• Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita manapous
• Meningkatkan gairah dan respons stimulasi seksual
Jus Epal –
• Mengandungi fiber tinggi dan phytonutrient yang boleh melambatkan pengoksidan kolesterol yang tidak baik dan membantu mengurangkan risiko kanser.
Mas Cotek –
• Mengecutkan saluran peranakan
• Merapatkan pintu rahim
• Mengembalikan rahim pada kedudukan asal
Kacip Fatimah –
• Merangsangkan pengeluaran hormon
• Melancarkan perjalanan dan kitaran haid
Zafaran –
• Merangsang pertumbuhan sel-sel otak manusia
• Menguatkan ingatan.
• Pertumbuhan akal dan fizikal.
• Merangsang tenaga batin
• Mengurangkan keletihan dan kesakitan sendi.
• Mengurangkan tekanan darah dan kolestrol.
Akar Serapat –
• Menegangkan dan mencantikkan kulit
• Mengekalkan keremajaan diri wanita (awet muda)
Manggis –
• Amat berkhasiat untuk membuang asid uric (gout)
• Xanthones yang merupakan sejenis super-antioksida.
• membantu memulihkan sistem imunisasi badan.
• Cathechins, Polyphenols dan Polisakanida ejen-antioksida
• anti-bakteria dan anti-kulat.
• Vitamain C, Zat Besi, Niasin, Kalsium, Protein, Serat Fiber, Vitamin B1 & B2.
Madu – 
• Meningkatkan sistem ketahanan badan
• antioksidan yang tinggi
Cendawan Emas – 
• Meningkatkan sistem imun yang tinggi
• Menghalang jangkitan kulat dan virus
• Merawat banyak jenis penyakit
Rosemary Estrak – 
• Memberikan perlindungan antioksidan yang kuat.
• Anti-Aging dan meningkatkan potensi vitamin E
Pinang Muda – 
• Membersihkan vagina, rasa gatal dan keputihan.

DOS PENGAMBILAN 
Wanita muda berusia 18 – 30 tahun : 
- Minum 1 sudu besar dua kali sehari pada waktu pagi dan malam sebelum atau selepas makan.
Wanita pertengahan usia berusia 31 – 49 tahun :
- Minum 2 sudu besar dua kali sehari pada waktu pagi dan malam sebelum atau selepas makan.
Wanita berusia 50 tahun ke atas :
- Minum 2 sudu besar pada waktu pagi dan minum 3 sudu besar petang sebelum atau selepas makan. 
Minum secara berterusan.

korang boleh dapat keterangan lanjut di 

facebook
https://www.facebook.com/BondaRozita/

Instagram
https://www.instagram.com/bondarozitaibrahim/?hl=en


oklah kak lina pun dah cerita kebaikan royal v ni..kak lina puas hati sangat dengan kebaikan yang kaak lina dapat dari royal v ni..semoga korang pun terbuka hati ye nak mencuba produk jamu ratu malaya ni.salam dari kak lina.


3 comments:

  1. Banyaknya manfaat dia lina. Bagus utk di amalkan ni.

    ReplyDelete
  2. Bagus untuk sentiasa cergas dan bertenaga.. ๐Ÿ–’๐Ÿ–’

    ReplyDelete
  3. Wahh mcm bgus ja produk ni.Duk dengar testimoni kata bgus. Ika nk try la juga.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.