LASTS™ Premium Calf Compression Sleeve |untuk yang aktif bersukan

by - August 12, 2017

LASTS™ Premium Calf Compression Sleeve |untuk yang aktif bersukan.....Zaman sekarang ni rasanya semua dah mula menjaga kesihatan kan...baik yang muda atau yang tua masing-masing dah ada kesedaran itu...suka tengok bila hari minggu ramai yang ada kat taman -taman berjoging.

LASTS™ Premium Calf Compression Sleeve.
LASTS™ Premium Calf Compression Sleeve.

Di atas kesedaran itulah kak lina belikan LASTS™ Premium Calf Compression Sleeve  ni untuk anak bujang kak lina,kesian tengok badan dia dah mula naik..BMI pun dah tak cantik...so kak lina nak galakkan dia aktiv bersukan lah...memandangkan dia daah ada basikal kak lina suruh dia berbasikal setiap hari pada waktu pagi.selain itu kak lina galakkan dia berjoging dan sertai kelab2 hiking dan sebagainya.

Faktor keselamatan pun kita kena ambil kira ye...oleh itu kak lina memilih LASTS™ Premium Calf Compression Sleeve  untuk melancarkan darah semasa beraktivi lasak..jadi kaki kita tidak mudah kejang dan sebagainya.al-maklumlah kita bukaan nya selalu lasak kan...so kaki memang akan mudah kejang sekiranya kita tidak menjaganya dengan betul.


LASTS™ Premium Calf Compression Sleeve.
LASTS™ Premium Calf Compression Sleeve.

hah...ini lah rupa LASTS™ Premium Calf Compression Sleeve tu...cantik kan....malah selesa sangat memakainya..memang sesuai sangat kalau kita bawak basikal..malah ianya sebagai sokongan untuk betis kita.cubalah korang pakai..selesa gila kain dia.kain dia dari fabrik nylon tau..terasa hangat bila memakainya..malah terasa yakin kaki kita bila memakainya...yang paling penting ianya membantu melancarkan darah kita.Korang kalau pergi gym tu jangan lupa tau pakai LASTS™ Premium Calf Compression Sleeve.

Masa pergi sekolah pun kak lina memang galakkan anak kak lina pakai tau sebab kat sekolah ada aktiviti berlari,bola keranjang,berkawad...hah memang berguna kan......so korang belikan lah satu untuk anak2 bujang korang tu....kesian tau kalau tak pakai sleeve ni,sebab malam2 selalu betis sengal2...alhamdulilaah lepas pakai LASTS™ Premium Calf Compression Sleeve ni...tidur malam tiada gangguan lagi...syukurlah ditemukan dengan sleeve yang super duper terbaik ni.

Ini adalah ciri-ciri yang terdapat pada LASTS™ Premium Calf Compression Sleeve.


  • Premium quality stitching
  • Material: Nylon
  • Color: Black with Gold Stripes
  • Length: 30cm, elastic
  • Compression effect


LASTS™ Premium Calf Compression Sleeve.
LASTS™ Premium Calf Compression Sleeve.



Terdapat 2 saiz ye...kak lina ambil saiz L sebab kaki anak kak lina besar..tu pun ngam2 je..mujurlah muat...happy sangat dia dapat pakai LASTS™ Premium Calf Compression Sleeve ni...pagi sampai...petang terus naik basikal pakai sleeve ni...alhamdulilah kak lina gembira bila anak2 happy.

Lepas ni kak lina akan usha barang2 dari PTT OUTDOOR ni...harganya pula jangan risau..sangat berpatutan...malah berkualiti sangat barangnya.pendek kata memang terbaikkkk dan sangat berpuas hati.terima kasih PTT OUTDOOR kerana mengeluarkan produk untuk yang aktif bersukan..dengan adanya produk dari PTT OUTDOOR tiada lagi alasan untuk tidak melakukan aktiviti lasak.

Jom cuci mata di laman web PTT OUTDOOR macam2 barang ada untuk bersukan...aduii rambang mata di buatnya.






You May Also Like

0 comments



Popular Posts