DYXY |Glowing dalam masa beberapa saat


 DYXY |Glowing dalam masa beberapa saat  wow...hebat tak glowing dalam masa beberapa saat..ye...itulah kenyataan nya...mula2 kak lina tak percaya tau,betul ke???betul la kata pepatah tak kenal maka tak cinta....haaa...gituuu hahaha gedik je kan...

Sebelum ni kan kak lina memang pandai makeup2 tau,tapi sejak live makeup viral sana sini terjebak jugaklah nak conteng2 muka ni...seronok pulak uols...

Jom kita berkenalan dengan DYXY ni..best gila pakai BC cream ni...muka ringan sangat dan tidak bercapuk.Kalau yang ada masalah kulit pun memang xde masalah pakai BC cream foundation ni..malah ianya boleh merawat kulit kita tau.

BC cream foundation + greentea facemist  ini akaan merawat kulit kita sebab bahan2 DYXY hanyalah mineral,water based ,ekstark arbutin,albumin,vitamin E & C. dan pastinya tiada merkuri okay.Di jamin selamat diguna bukan sahaja perempuan malah lelaki pun boleh pakai.



 DYXY |Glowing dalam masa beberapa saat


BC cream foundation dyxy sangat2 mesra kulit,kita dap2 nipis je dah cukup.tak perlu nak tebal2 sangat.jangan terkejut kalau korang tiba2 nampak magik ila pakai.Magic apa tu???Hah magic dari kusam terus nampak FRESH,GLOWING...


Image result for dyxy spray


Paling best sekali spray dia,sebelum apply bc cream kita spray dan selepas makeup kita spray sekali lagi...wow mana tak glowing kan...pastu kan spray ni wangi gileee...cubalah uols berbaloi sangat tau.


Image result for berus dyxy



ok ni berus dyxy tu...erm lembut sangat pakai berus ni...fungsi dia untuk meratakan dan menjimatkan BC cream...jadinya pakai sikit je dah full coverage tau...jadinya BC cream kita tak cepat habis dan tahan lama.bulu dia padat dan gebu...rasa best je nak tonyoh2 muka hihi...

kak lina belanja sikit gamba kak lina dengan DYXY bc cream ni...glowing kan....full coverage uolsss...haha bila lagi nak puji diri sendiri kan....jom cepat2 dapatkan DYXY ni...jom sama2 cantik di hari raya aidiladha ni...



 DYXY |Glowing dalam masa beberapa saat



jom dapatkan DYXY di facebook dan instagram...

facebook
https://www.facebook.com/dyxycosmeticmainpage/

Instagram
https://www.instagram.com/dyxycosmeticshq/?hl=en


6 comments:

  1. wah...best ni...nak glowing jugak....
    jenjalan dan follow sini....

    ReplyDelete
  2. INilh yg kwn sy guna..haha..bru nmpk dia spray2

    ReplyDelete
  3. cantiknya kakak! nak nak! kena syorkan dekat ibu jugak nie. dia queen of makeup hahaha

    ReplyDelete
  4. I have kulit masalah so I am very careful with the products I put on my face. Since this one bolel rawat kulit, feel like giving it a shot!!

    ReplyDelete
  5. Nanti I pun nak try Dyxy ni...macam menarik jer...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.