WOWSKIN | SERUM MUKA TERBAIK 2017

WOWSKIN | SERUM MUKA TERBAIK 2017 |   Assalamualaikum,hai korang....rasanya dah lama kak lina tak kongsikan cerita pasal kecantikan kan...hari ni terbuka hati nak kongsi dengan kawan-kawan trend terbaru dan terkini dalam penjagaan kulit kita..rasanya semua orang akan guna produk kecantikan kan..lagi-lagi sekarang ni tengah sibuk make-up live kan...haish...kak lina setiap hari tengok make-up live tau..kol 9 je dah stanby nak tengok MUA buat demo make-up...bila hari-hari tengok orang make-up, amboiii...tak sabar nak jugak la cantik-cantik kan...

Bila setiap hari kita make-up,kulit mesti rasa tak selesa tau..yelah berapa lapis kita nak tutup cela kat muka kan..banyak gile nak ditutup..so penyelesaian kepada masalah ini adalah wowskin serum...setiap kali sebelum make-up sapulah dahulu wowskin serum (Day Serum)ini adalah untuk melindungi kulit kita agar sentiasa lembut dan segar.paling penting sekali wowskin melindungi dari kepanasan cahaya matahari...maklum lah panas betul cuaca sekarang ni kan...kalau tak di lindung tak tau la nak jadi apa kulit muka kak lina ni.

http://www.wowskin.my/
WOWSKIN | SERUM MUKA TERBAIK 2017

Malam pulak wajib sapu wowskin serum(Night Serum)untuk merehatkan kulit wajah kita...kulit akan bernafas dengan selesa di tambah pula dengan vitamin A & D yang sangat sesuai untuk digunakan ketika kita berehat dan tidak berada dalam cuaca yang panas terik.

Produk yang kak lina maksudkan tu adalah WOWSKIN vitamin serum...hmmm...memang bestla guna serum ni..alhamdulilah sesuai sangat dengan kulit kak lina.malah ini adalah serum terbaik yang kak lina dah pernah cuba.serum wowskin ini sangat sesuai untuk kulit berminyak ,kulit berjerawat dan kulit yang ada jeragat.

http://www.wowskin.my/
WOWSKIN | SERUM MUKA TERBAIK 2017

WOWSKIN adalah serum terbaik 2017 yang kak lina sendiri dah rasa keberkesanan nya...serum ni ada 2 tau berbanding serum jenama lain..

WOWSKIN adalah set serum vitamin yang lengkap untuk anda dapatkan kulit yang cantik dan sihat. Ia dilengkapi dengan vitamin A, B3, C, D & E di dalam serum siang dan serum malam. Set ini merupakan gabungan vitamin lengkap yang disarankan para pakar kulit di seluruh dunia.

Vitamin B3, C & E untuk digunakan pada waktu pagi sebelum anda keluar dari rumah. Vitamin A & D pula digunakan pada waktu malam sebelum anda tidur.

Set Serum WOWSKIN juga ditambah dengan 11 bahan boosters lain bagi menambahkan lagi keberkesanannya.




Haa...camne uols...best kan serum ni.....banyak sangat vitamin yang terdapat dalam serum ni,malah bertambah best kita ada 2 serum yang akan merawat kulit pada waktu siang dan malam...ok kalau kita keluar tengah panas pun tak yah risau lagi sebab kita dah ada serum yang melindungi kulit kita.

Korang yang suka kulit glowing-glowing tu haaaa....kak lina nak pecah rahsia sikit,korang perasan kan..setiap kali Mua habis makeup muka diaorang jadi kilat dan glowing kan..ini lah rahsia MUA tu semua..diaorang akan pakai WOWSKIN serum sebelum apply make-up...ini adalah supaya makeup kita tahan lama dan glowing2 gitu....

Kenapa ada 2 serum???

Haa yang ni memang best,ramai la yang tanya kenapa ada 2 serum..

1.Kenapa pakai siang
-Ini kerana vitamin B3,C dan E lebih sesuai dipakai di bawah cahaya matahari dan ia memberi perlindungan optimum serta keperluan yang kulit anda perlukan ketika anda berada dalam cuaca dan persekitaran pada waktu siang.

2.Kenapa pakai malam
-Ini kerana vitamin A & D berfungssi lebih optimum apabila dipakai bila tiada cahaya matahari dan ianya adalah rawatan kulit terbaik ketika anda sedang tidur.


Kak Lina nak tunjuk cara pemakaian WOWSKIN serum ni.mudah dan simple sangat...korang boleh je guna pape krim...tapi pastikan sapu serum wowskin terlebih dahulu ye.dan lagi satu,wowskin ni tak melekit dan berminyak ....malah korang akan rasa ringan je muka..dan lagi satu yang paling best lepas je sapu serum wowskin ni terus lembut dan gebu muka kita..wow memang terbaik lah wowskin ni....sesuai sangat dengan nama dia.cara pemakaian pun mudah hanya drop kan setitik atau 2 titik pada tapak tangan....just sapu je rata-rata...doneee....mudah kan???


    DAY SERUM
VITAMIN B3,C dan E
*Pakai waktu pagi

NIGHT SERUM
VITAMIN A & D
*Pakai pada waktu malam


Antara benda wajib yang korang perlu tahu tentang WOWSKIN serum ni.

1. Adakah WOWSKIN ini ada kelulusan KKM?
Ya, kedua-dua serum di dalam set WOWSKIN ini telah mendapat kelulusan dari KKM. Day Serum - NOT170500805K dan Night serum - NOT170501806K.

2. Adakah WOWSKIN ini bebas dari mercury atau hydroquinone?
Ya, kami berikan jaminan bawah WOWSKIN tidak mengandungi kedua-dua bahan tersebut. Keselamatan anda, keutamaan kami.

bukan apa,kak lina akan pastikan 2 benda ni dahulu sebelum kak lina ingin membeli apa2 produk pun..yelah..takut jugak kan kalau ada benda terlarang nanti...habislah rosak kulit muka kita...alhamdulilah.. WOWSKIN serum ada kriteria yang kak lna mahukan tu...jadi...korang jangan was-was atau risau jika hendak membeli WOWSKIN serum ni..
Ok bagi harga wowskin serum ni pula sangat la berpatutan uolsss...malah ada diskaun 50% lagi.harga biasa RM 120 selepas diskaun hanya RM 59 sahaja.berbaloi kan harga dia..kos penghantaran pula hanya RM8 (semenanjung) RM12 (sabah & sarawak).

Dibawah ini kak lina sertakan cara-cara pembelian wowskin serum ini..boleh juga tengok2 di instagaram ye..jangan kedekut untuk kelihatan cantik..kulit kita memang sangat memerlukan vitamin2 yang terdapat dalam serum wowskin ini.




                            

16 comments:

  1. Ada 2 pulak serum ni. Siang dan malam ๐Ÿ˜„

    ReplyDelete
  2. Suka tengok MUA live dlm fb macam bella tu kan?

    ReplyDelete
  3. 1st time dengar produk ni.macam berkenan pulak.

    ReplyDelete
  4. Yaya mmg suka pakai serum muka. Tapi unik pula sbb ada serum siang dan malam. Hee

    ReplyDelete
  5. Wah flawless la pakai wowskin ni

    ReplyDelete
  6. Sis pun pakai serum sekarang. Memang bagus pakai serum. Nanti boleh lah cuba yg ni pulak

    ReplyDelete
  7. serum bagus untuk segarkan muka.. not bad jugak harga dia.. mampu milik.

    ReplyDelete
  8. uyul pun da jadi pencinta WOWWWWSKINNN. Heheh. Baru try pakai pagi tadi
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  9. wah nampak seri muka dgn serum ni. boleh cuba ni

    ReplyDelete
  10. Wowskin nampak sesuai dengan kulit l. Will get it to try out to have a better skin.

    ReplyDelete
  11. Jika kulit sangat berminyak, serum dapat memberikan cukup kelembapan tanpa harus menggunakan pelembap lagi..pasal tu ramai yg gemar guna serum daripada pelembap..hihi :D

    ReplyDelete
  12. Produk baru yer. 1st time dengar ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  13. patut la pemilik blog ini nampak cantik :)

    ReplyDelete
  14. Saya rasa entry ni saya dah baca hari khamis. Baca dua kali pun ok kan.

    ReplyDelete
  15. Serum memang baik untuk kulit muka.. Kalau dapat serum yg elok tak yah susah2 fikir produk lain.

    ReplyDelete
  16. Patutlaaa glowing akak kita sorang ni, hihihi.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.