Produk Himalaya | Bonnisan Dan Anti -Hair Fall Shampoo

by - July 31, 2017



Produk Himalaya | Bonnisan Dan Anti -Hair Fall Shampoo | Produk  himalaya tak perlu diperkenalkan lagi rasanya..semua dah tahu kan produk ni dah lama berada dipasaran...malah semua pasaraya dan farmasi ada menjual produk himalaya.Kak lina nak share la produk yang memang best kak lina pernah guna,malah sangat berpuas hati mengguna nya.ada 2 produk yang kak lina akan share dengan korang..benda baik kita kenalah  share kan...jadi semua orang akan dapt kebaikkan nya.

bonnisan
Rayyan dah cuba bonnisan..awak bila lagiii???

Gambar budak kat atas tu anak kak lina..Rayyan... yang berumur 8 tahun..tengoklah badan dia,sekeping je kan..risau nya hati kak lina bila tengok dia..dah la kurus tak nak makan pulak tu...kalau makan pun 2-3 suap je..pastu tak nak makan dah.kadang2 tu pergi sekolah tak nak makan nasi tau...sampai nangis2 kak lina paksa jugak dia makan..malah kak lina selalu jugak masak lauk kegemaran dia.tapi sama jugak,lauk sedap ke tak sedap ke tak mo makan jugak.


Emmmm...Bonnisan sedap sangat....TERBAIKKK

Kak lina nak berterima kasih la pada Mr chew yang cadangkan produk ni,mula-mula kak lina tak berapa yakin,yelah dah banyak produk kak lina cuba untuk rayyan...kesannya sama sahaja,hmm..heran jugak kan..alhamdulilah setelah seminggu kak lina bagi rayyan bonnisan ni..wah....ada perubahan mendadak lah...dari seorang yang memilih dan selalu dipaksa makan..rayyan dah berbah 360 darjah...hahaha..pagi2 bangun tidur kak lina wajib sediakan sarapan untuk dia..kalau tak bising lah dia lapar2 tak dapat makan.semoga rayyan konsisten makan bonnisan dan membesar bagai juara.Aminn.....

Ok...untuk kak lina pula,kak lina memang sarankan uols yang rambut gugur tu gunalah shampoo himalaya anti hair fall ni..sebenarnya kak lina dah lama tau tanggung masalah rambut gugur ni...sejak bersalin 3 tahun yang lepas..rambut memang dah nipis gile..macam-macam shampoo yang berada dipasaran kak lina dah cuba tapi tak serasi dan sesuai..akhirnya hati tergerak nak cuba shampoo himalaya anti hair fall ni....memang agak mahal sikit harga dia...hihi tapi nekad jelah beli kan...wah...tak sangka lah..shampoo ni serasi dan sesuai dengan rambut kak lina..alhamdulilah setelah beberapa kali guna rambut kak lina dah tak banyak gugur..selalu kalau kak lina sikat rambut terang2 dapat 2 genggam tau rambut yang gugur..

Alhamdulilah lega sangat bila rambut dah mula berkurangan gugur.untuk kesan yang lebih best lagi gunalah conditioner himalaya juga ye..oklah harap pengalaman kak lina bermanfaat untuk korang semua.produk Hilaya ni boleh di dapati di seluruh pasaraya,watson,guardion..boleh juga terus beli di laman web Himalaya.

Website
http://himalayamsia.blogspot.my/


Facebook
https://www.facebook.com/HimalayaHealthcareMalaysia/

Instagram
https://www.instagram.com/himalayamalaysia/?hl=en

Himalaya|Anti-Hair Fall Shampoo
Himalaya|Anti-Hair Fall Shampoo

You May Also Like

5 comments

  1. Bagi makan produk yang ada ginko biloba pun boleh juga nanti tingkatkan selera makan =)

    ReplyDelete
  2. Waw Ada model cilik ensem laa. Himalaya ni bagus Kan sebab xde chemicals

    ReplyDelete
  3. Ana dh lama ushar produk himalaya ni lina. Mmg aka beli juga lps ni.

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sebab sudi tinggalkan link blog dekat Fb Uyul untuk diletakkan dalam bloglist pada bulan lepas. :)
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  5. miza pun suka brand Himalaya ne.

    ReplyDelete



Popular Posts