Header Ads

Menu Lazat Dan Murah Hanya Di Next Food Juntion Klang Parade


Assalamualaikum...

Hai korang semua apa khabar?dah berbuka ke?buka kat mana tu?kalau korang tak tau nak berbuka dimana,Meh kak lina nak cecita siket...Entry ni adalah entry adik kak liena,sisbella...memandangkan blog dia ada masalah teknikal skit,and under construction,kak lina up entry dia kat sini...sepatutnya kak lina pergi dengan sisbella,tapi apakan daya kak lina ada hal yang tak dapat dielakkan,terpaksalah sisbella pergi sorang..jom kita dengar sisbella punya review.



Hello,sisbella here....haha semalam sisbella berbuka puasa di Next Juntion Klang Parade...lepas balik kerja sisbella terus datang sini.,alhamdulilah parking pun senang sebab sisbella sampai awal,lagipun dekat je dengan rumah sis,dalam 7 minit perjalanan saja.

Sampai saja disini,sisbella terkejut sebab banyak gila gerai-gerai yang menjual makanan,semua jenis makanan ada ye...makanan melayu,western,indonesia,portugese cuisine pun ada..sampai sisbella tak tahu nak makan apa.


Menu Lazat Dan Murah Hanya Di Next Food Juntion Klang Parade

 Ini adalah antara menu-menu yang ada di sini,setelah penat pusing-pusing tengok menu sisbella order mee hailam,nasi ayam,nasi putih dan ikan bakar...


Menu Lazat Dan Murah Hanya Di Next Food Juntion Klang Parade

Air pulak memang puas hati minum sebab gelas besar,lagipun memang tak dapat lah tempat lain dengan harga yang murah macam ni,ditambah lagi tempatnya selesa dan bersih...sisbella memang puas hati sangat-sangat makan disini,dan akan repeat lagi minggu depan dengan kak lina,haha sian dia tak dapat pergi.


Menu Lazat Dan Murah Hanya Di Next Food Juntion Klang Parade

 Sebelum berbuka tadi sempatlah selfie dengan wendy,terima kasih wendy layan kita dengan baik,peramah lagi si wendy ni...nice to meet u wendy,harap dapat jumpa lagi ye.


Menu Lazat Dan Murah Hanya Di Next Food Juntion Klang Parade

 Bagi yang suka makan asam pedas pula,korang mesti cuba ok menu disini,pasti tak akan mengecewakan..harga pula jangan risau,memang berpatutan sangat.

Menu Lazat Dan Murah Hanya Di Next Food Juntion Klang Parade

Menu Lazat Dan Murah Hanya Di Next Food Juntion Klang Parade

Menu Lazat Dan Murah Hanya Di Next Food Juntion Klang Parade

 Nasi putih dengan ikan ikan bakar ni,memang sedap,ckup semua rasanya,pendek kata rasa kepuasan yang sebenar bila menikmati juadah di sini.

Menu Lazat Dan Murah Hanya Di Next Food Juntion Klang Parade

Bagi western pulak sisbella memang recommended sangat-sangat,sedap gilos uolsss...dan sisbella akan repeat kali kedua sebab banyak lagi menu yang sisbella nak cuba...

Kalau korang dah melting tengok menu ni,apalagi ajaklah abang,kakak,suami,pakwe korang datang sini,rasalah sendiri kesedapan dan kelazatan menu-menu disini tanpa risau harga yang mahal,kerana harga makanan di Next Food Juntion Di Klang Parade sangat berpatutan dan makanan semua sedap-sedap,memang tak rugi lah kalau korang bawak family berbuka di sini..
jom kita tengok-tengok update terbaru di media sosial next food juntion klang parade.


Bila perut kenyang barulah ada mood nak shoping kan,korang jangan terus balik eh,banyak kedai dalam ni yang kita boleh usha-usha,sis bella sempat la beli selai dua baju untuk pergi kerja esok,biasalah orang perempuan kan,satu almari baju pun masih cakap tak de baju nak pergi keje hadoii laa...hihi jom tengok kedai-kedai baju kat sini..




Image may contain: people standing
Banyak lagi pilihan yang cantik-cantik kat sini,so korang kena datang sini untuk memeriahkan program warna -warni aidilfitri,ramai artis yang datang antaranya ialah Ayda Jebat,Dina Nadzir,Misha Omar,Adibah Nor dan ramai lagi.

 Warna-warni Aidilfitri Klang Parade

Jangan lupa tau temujanji kita pada 10-18 jun ni,macam-macam acara menarik telah disediakan dan uols akan dapat sampul rayabedisi klang parade dengan setiap pembelian rm 50 keatas dalam setiap resit atau sebuah bekas eksklusif dengan setiap pembelian rm 100..
jangan lepaskan peluang keemasan ini ulosssss....

4 comments:

  1. semua nmpk sedap. boleh singgah nanti ni.

    ReplyDelete
  2. nasib la x nmpk time siang2

    ReplyDelete
  3. Wahh banyak makanan yg best2 kat sini..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.