Berita Baik Untuk Kaki Shoping

Berita Baik Untuk Kaki Shoping.   

Assalamualaikum...Hah teruja ke uols dengar berita baik niii...untuk kaki shoping kita adaa tempat baru la uolss...tak jauh pun..kat Genting Highland tu hah...wah macam best je kan...memandangkan kak lina dah lama tak naik genting,memang kena naik la nampaknya,ingat nak pergi lepas raya ni..best nya pegi genting kan sejuk gila..kalau dulu tak banyak kan tempat shoping dia..sekarang da upgrade dah..cuma kena tunggu la outdoor dia bukak..lama betul tutup kan..jom kita tengok 

Genting Highlands Premium Outlets

Genting Highlands Premium Outlets

Genting Highlands Premium Outlets

Genting Highlands Premium Outlets

Genting Highlands Premium Outlets

Genting Highlands Premium Outlets

Genting Highlands Premium Outlets

Genting Highlands Premium Outlets dah dibuka secara rasmi smlm. Banyak gila discount. Shopping atas bukit lah pulak kali ni!wah...teruja tak korang yang suka shoping tu...jom kita kumpul duit naik atas bukit ni...hahaha.
selamat bershoping uolsss





4 comments:

  1. wowww.tak pernah jejak ke genting highland tapi memang teringin nak g sana haha. mesti best kan :(

    ReplyDelete
  2. wah shopping dengan wether ala2 di london la ni

    ReplyDelete
  3. Oh I heard about this and it is suppose to be quite good. Will certainly need to check it out- the shopping there be epic.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.