Header Ads

TERIMA KASIH MAYYJIE

Assalamualaikum..

Cakkk....hihi... yeay, blog kak lina da siap edit hari ni...oh ye...mulai sekarang panggil akak kak lina je eh...lebih mesra gitu kan hehehe..

Hari ni kak lina nak cecite sikit pasal blog..sebelum ni memang agak serabut sikit la...macam xde identiti gitu,nak tengok blog pun macam tak de semangat sebab tak berapa nak cantik..kalau g blogwalking tu,tahan je hati tengok blog adik-adik ni cantik dan sedap mata memandang..terus rasa tak sedap hati dah nak memandang bog sendiri...boleh gituuu...hahaha

Kebetulan pulak ada sorang adik manis ni tengah free..sementara menunggu dapat tawaran kerja..mayyjie ambil tempahan  BUAT BAJU eh salah buat blog...hahaha,Kak lina apa lagi cepat-cepat tempah ngan mai...yang bestnya tak sampai satu hari dia dah siap edit..tujuan kak lina edit blog ni bukan apa supaya ianya mesra seo,kemas dan terletak,dan sekarang kak lina guna template responsive gitu.dan yang paling penting sekali sedap mata memandang kan..kalau serabut,korang datang kejap terus balik kan tak nak stay lama-lama tak nak komen bagai kan....hihihi

TERIMA KASIH MAYYJIE

Nampak kemas kan...gamba sebelum lupa la pulak nak ambil...jadi tak nampak la kan perbezaan nya...xpe kak lina tukar template yang lain kak lina stanby awal2 eh..

TERIMA KASIH MAYYJIE

Kak lina haritu pandai-pandai je edit sendiri blog ni...tapi biasalah kan kita bukan pandai sangat..da rosak template dah blank tak tahu nak betulkan balik..kod HTML tu jangan berani-berani sangat la nak godek-godek sendiri,kang lain jadinya nanti.

Lepas mai dah editkan elok-elok blog kak lina ni,ada sesuatu yang luar biasa lah jadi...
nak tau tak apa???
blog kak lina dah naik sikit la traffik...walaupun tak banyak tapi gembira nya rasa...yelah tak macam uols semua traffik mencanak-canak kan...naik sikit pun dah syukur alhamdulilah...

Lepas ni kak lina akan kerap update entry yang berkualiti dan semestinya yang orang suka baca.
semoga kita semua diberikan idea yang bernas lah dalam berblogging ni.-AMIN-

Kalau korang nak buat tempahan blog jangan la segan silu hubungi adik manis yang cantik lagi baik hati ni...cakap je apa yang korang nak..mesti dia tunaikan tanpa bercakap banyak hahaha...nak ikukan kak lina belum pun sebulan aktif blogging ni...jadi tak bolehla nak perfect sangat kan..pelan-pelan la kayuh kata orang kan...



Terima kasih mai editkan blog akak ni..akak doakan mai cepat dapat kerja dan segala urusan mai dipermudahkan..-AMIN-


NI  BLOG MAYYJIE  email:blogmayyjie@gmail.com


TERIMA KASIH MAYYJIE
*KLIK JE GAMBAR KALAU NAK GI BLOG MAYYJIE*

MENULIS DARI HATI
-KAK LINA-

19 comments:

  1. wah kaka bukan main lagi heh hahaaa.. huntunglaaaa nak buat jgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ADIKK MANIS....JOM BUAT JUGAK...SAMA2 NAIK HAHAHA

      Delete
  2. blog dah cantik, mestilah orang suka singgah kan. hehe tahniah

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. kan...memang request yang simple2 je tq JM

      Delete
  4. Replies
    1. dah usia nak masuk senja xleh baju semak2 sangat ...rimas hihihi

      Delete
  5. wah dah makin cantik dan kemas blog akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...alhamdulilah...time kasih tiara

      Delete
  6. Replies
    1. Blog tak cantik tak apa. Yg penting tulisan dapat menawan hati pembaca.

      Delete
    2. saya tak sempat tgk yang tak cantik tu...haha rugi la pulak...btw tq atas ucapan..

      Delete
  7. alololo suwit pink gitewww..cantik & looks so feminine lah!

    salam kenal kak lina. dari segmen http://kotakconteng.blogspot.my/2017/05/segmen-mencari-bloglist-by-kinah.html

    done follow akak =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dik...akak da follow adik jugak

      Delete
  8. Singgah dari blog Mayy dan teruss follow sini. Salam kenal. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAM KENAL ANA FATIHAH...TQ FOLLOW KAK LINA

      Delete

Powered by Blogger.