Header Ads

Ramen Pedas Berapi

samyang ramen bowl
Assalamualaikum..

Sape suka makan ramen pedas ni? Pedas giler kan..Kak Lina tak berapa suka sangat la ramen ni sebab tak tahan pedas sangat..macamana lah korang boleh makan kan..siap buat challenge lagi..agak-agak viral lagi ke ramen ni..macam da senyap je kan..agaknya orang dah bosan makan ramen ni..

Sekarang dah senang nak makan sebab semua pasaraya dah jual..speedmart pun banyak,Rm 6+ je..stok memang banyak lah...tak yah dah korang nak order sana sini.

Yang terbaru ni korang dah rasa?

samyang ramen bowl


Hah.. ada cheese pulak dah....semua makanan nak tambah cheese...aduiiii...yang sihat ni bertambah lah sihatnya...Anak kak lina yang suka makan ramen ni...time makan tu kemain lagi cakap pedas la apalah...sampai berpeluh badan,berair mata haha...tapi tak serik pulak tengok...ermmm...sukahati la ko nak...hahaha

MENULIS DARI HATI
-KAK LINA-


1 comment:

  1. Saya boleh tahan lagi pedas ni tak minum air..lidah terbiasa makan cabai kering kot.haha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.