Penjelasan Izara Aisyah

penjelasan izara aisyah

Assalamualaikum..



Kesian juga izara aisyah ni...macam-mcam gosip kena,padahal gamba tu dah lama..rajinnya orang tu keluarkan balik kan..

Diharap izara jagalah cara pemakaian dia...sape2 yang dah tengok tu tau la macam mana dia punye seksi..adoii malu jugak tengok.

Biasalah bila nak khawin,macam-macam benda tak elok keluar...nak menjatuhkan maruah keluarga,harap izara cepat-cepat khawin ye untuk mengelakkan fitnah.



MENULIS DARI HATI
-KAK LINA-

10 comments:

  1. alhamdulillah. moga izara terus istiqamah berubah kearah lebih baik. insyaallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah...doakan yang terbaik untuk izara

      Delete
  2. Zaman internet ni semua benda boleh tersebar esp keburukan org lain. Kesian siapa yg terkena kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu...benda aib mmg cpt tersebar...moga jd iktibar utk izara

      Delete
  3. Jahatnya perangai sebar aib orang ni, padahal orang dah berubah..Sibuk nak jadi hakim Tuhan, jatuh hukuman pada manusia.

    Tak sokong kelakuan salah tu, tapi human make mistake, bila seseorang dah berubah tak patut kan sebut2 kisah silamnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju sangat mai...siapalah kita nak buka aib orang

      Delete
  4. Aduyai.... memang banyak masa terluang ye sesiapa yang rajin korek balik video/ gambar lama camnie. Cer suruh dia ingat balik fakta Sains mesti tak ingat tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini win.....kak lina suka statement ni haha

      Delete
  5. kesian jugak kat izara tu. dia dah cuci tgn buat benda tu. tak boleh nak sekat orang. jd mcm tu lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan....kesian dia,dahla nak khawin...

      Delete

Powered by Blogger.