Minuman Pokka

POKKA SUSU DAN TEMBIKAI


Assalamualaikum..

Kak lina nak tanya lah...ada tak yang dah minum air kotak pokka SUSU DAN TEMBIKAI ni..
kalau korang belum minum...cubalah beli...eh eh eh.....sedap rupanya air kotak ni, dia punya rasa tu sebiji rasa  jus yang kita minum kat kedai...menyesal pulak beli sikit..

Yela...sekarang ni musim panas pulak kan...sedapnya minum sejuk-sejuk hehehe..petang nanti kak lina nak beli satu bundle lah..
ok korang...sampai sini dulu ye.


MENULIS DARI HATI
-LINA SHAZA-


Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

3 comments:

  1. waw!.. nampak pun dah sedap sis.. saya pun nak try la.. hehe

    ReplyDelete