Minuman Menambah Tenaga Dan Mengeyangkan Sepanjang Puasa

Assalamualaikum...

Malam ni kak lina nak share minuman untuk menambah tenaga dan mengeyangkan sepanjang kita berpuasa ni..bagus juga untuk anak-anak yang baru belajar puasa.so kak lina prepare minuman ni dari malam...pagi-pagi esok tinggal minum  jer..



Tapi seriosly sedap gila minuman ni...memang tak tipu, betul-betul sedap okey.senang pun senang nak buat nya.kalau nak beli kat luar...hmmmm mahal....buat sendiri puas hati minum...



Susu segar 2 cawan
madu 2 sudu besar
kurma 7 biji
blender sampai halus dan tapis



Taraaaaaaa....dah siap dah susu kurma kita....tinggal minum jer..kalau minum sejuk-sejuk sedapnya,susu ni manis sikit ye,kalau nak kurangkan manis just tambah air jer....mudah kan?
selamat mencuba.


Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

3 comments: