Minuman Menambah Tenaga Dan Mengeyangkan Sepanjang Puasa

Assalamualaikum...

Malam ni kak lina nak share minuman untuk menambah tenaga dan mengeyangkan sepanjang kita berpuasa ni..bagus juga untuk anak-anak yang baru belajar puasa.so kak lina prepare minuman ni dari malam...pagi-pagi esok tinggal minum  jer..



Tapi seriosly sedap gila minuman ni...memang tak tipu, betul-betul sedap okey.senang pun senang nak buat nya.kalau nak beli kat luar...hmmmm mahal....buat sendiri puas hati minum...



Susu segar 2 cawan
madu 2 sudu besar
kurma 7 biji
blender sampai halus dan tapis



Taraaaaaaa....dah siap dah susu kurma kita....tinggal minum jer..kalau minum sejuk-sejuk sedapnya,susu ni manis sikit ye,kalau nak kurangkan manis just tambah air jer....mudah kan?
selamat mencuba.


3 comments:

Powered by Blogger.