Manisan Dari India

MANISAN DARI INDIA



MANISAN DARI INDIA



MANISAN DARI INDIA

Assalamualaikum..

Pagi tadi kawan suami kak lina baru balik dari india..so dia bagi la manisan ni pada kami...wow sedapnyaaaaa...lemak.manis gitu rasa dia...setiap kali diaorang pegi india memang kak lina wajib pesan manisan ni...selalunya dia beli yang campur-campur...tapi kali ni sama je pulak...kalau yang campur tu best sebab ada banyak pilihan dan rasa....tapi orang dah bagi kan..alhamdulilah lah...

Tapi tak elok makan banyak-banyak sebab manis gile rasa dia...ni tah bila lah nak abis...banyak sangat....yang bulat2 tu laddo nama dia...ermmmm memang sedap uolssss...lembut sangat..yang lagi satu jelebi...ingat tak cerita razia sultan....kan mirza suka makan jelebi ni....hihihi

Ada lagi satu dia bagi pressure cooker...nanti kak lina buat entry lain ok...

ok sampai sini dulu..


MENULIS DARI HATI
-KAK LINA-

4 comments:

  1. aaaa.. ingat scene yg dia order byk2 tu.. hahaha... teringin nak rasa laddo.. mintak sikit.. hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh tengok jugak eh....hahaha...banyak ni meh datang sini

      Delete
  2. Laddo tu mmg manis gila kan.. Pernah makan satu gigit je, pastu letak sebab tak boleh tahan manis dia.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah manis leting....makan satu ni boleh kongsi 3 4 orang...secubit je boleh makan

      Delete

Powered by Blogger.