Header Ads

Jom Shoping Di Kenanga Wholesale City


Assalamualaikum...
Dah shoping raya ke belum???hahaha kak lina belum lagi..tapi untuk anak-anak dah beli la sikit-sikit,nanti tak terasa sangat la nak kuo duit banyak-banyak gitu...yang penting baju anak-anak la...mak pak xpe...haha dah puas raya  dah...
Minggu lepas kak lina pergi kenanga ni...belum puasa lagi orang dah ramai tau...giler parking sampai tingkat 11 pun kereta penuh..tapi kak lina tak suka lah sistem parking dia...gayat oooo nak naik sampai atas...terasa macam naik roller coaster pulak.
Lagi satu,masa kak lina pergi haritu lift dia satu je yang hidup..bayangkanlah dari level 11nak turun ke level 3 berapa lama nak sampai,dengan orang yang penuh...berebut-rebut nak naik lift...haishhh..siap ada yang gaduh laki bini tau...(malunye gaduh dpn orang ramai)hmmm...macam-macam ragam manusia ni kan.
Tapi bestla kenanga ni uolsss...baju budak-budak murah dan cantik tau..rambang mata di buatnya..kalau pergi tu stanby duit lebih tau kalau tak korang nangis tepi lift nnt...hahaha.

KENANGA WHOLESALE CITY

KENANGA WHOLESALE CITY

KENANGA WHOLESALE CITY

minyak wangi macam-macam jenis adooo...

KENANGA WHOLESALE CITY

ni baju untuk lelaki...anak-anak bujang

KENANGA WHOLESALE CITY

yang ni best....blous ni 2 helai RM 15 je uolssss

KENANGA WHOLESALE CITY

Murah kannnn...cantik pulak tu

KENANGA WHOLESALE CITY

KENANGA WHOLESALE CITY

Memang haus eh jalan-jalan...so ada tempat nak rehat n minum..kalau puase telan air liur je okeyyy

KENANGA WHOLESALE CITY

Tudung 5  hengget jerrrr

KENANGA WHOLESALE CITY

Baju raya lelaki dah banyakkkk...

KENANGA WHOLESALE CITY

Barang kelengkapan rumah...semuanya ada disiniii


aneka tudung ada di sini..



KENANGA WHOLESALE CITY

baju budak -budak ni RM 10 jerrrr....yang terpilih la ehh
ok hari minggu nanti korang pergi sendiri tengok eh...
sampai sini dulu...
byeeee..

MENULIS DARI HATI
-KAK LINA-

8 comments:

  1. Alamak.. tergodanya mama tengok baju murah2. Xpenah lg sampai sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tergoda mama...tak nak balik rasanya

      Delete
  2. lama dah tak pi kenanga ni. time pergi mmg kena borong puas2

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu...stanby la duit banyak2

      Delete
  3. Syoklah shopping barang raya dekat sini kan haha. walaupun belajar dekat kl lama tapi serius tak pernah lepas lagi sini. haihhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haishhhh...kena lepaskan jugak diri ke sini syed...hahaha

      Delete
  4. elsa selalu pergi sini! kalau bawak ibu, tengahari masuk, nak dekat maghrib baru keluar. fuhh hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah ni lagi hebattttt...penatnyer elsa....yang muda ni pun tak larat nak jalan semua level

      Delete

Powered by Blogger.