Header Ads

Didi N Friend Di Bangi Gateway 2

Pada orang-orang bangi jom meriahkan Mom n baby Fair di bangi gateway 2. Esok didi n freind ada pada pukul 2 ptg sampai malam...memang sesuai la bawak anak-anak kan, ada macam-macam event di sediakan untuk pengunjung..bermula hari ini sehingga hari ahad.

No automatic alt text available.
ada macam- macam booth disini..
pipipau

Image may contain: 3 people, people smiling

Butik Tateh pun ada


No automatic alt text available.




Image may contain: 1 person

Jualan Pre Raya,,,beli awal lagi bagus murah sikit

Image may contain: people standing

Untuk ibu-ibu semestinya ada juga

Image may contain: one or more people and people standing

No automatic alt text available.
Jangan lupa uolsss,bawak anak2 ke sini esokk...
Jumpa disana esok okk



10 comments:

  1. Alaaa bestnya.. Kite jauh *sobs*

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang jauh kita dekatkan...hihihi

      Delete
  2. anak e'in paling suke didi & friends tu.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ein...sama ngan anak2 akak ni

      Delete
  3. anak saudara saya minat sgt dgn didi. kalau dtg rumah tv kena pasang didi je, kte pula yg jemu tak terkata..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...sama jelah kat umh...da boleh hafal semua lagu...hihi

      Delete
  4. Wow so many things to buy there plus the buy 1 free 1 sale lagi best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula kelly...ada pertandingn baby comel jugak tau...

      Delete

Powered by Blogger.