Blog Kak Lina Lulus Adsense

KAK LINA DAN ADSENSE

Assalamualaikum...

Pagi-pagi bangun tidur tadi,kak lina terus cek handphone..hehe rutin setiap pagi..nampak sangat handphone ni penting kan....dah macam nyawa kedua gitu..Tiba-tiba ternampak email congratulation...

eh eh apa pulak ni...terus segar mata nak tengok apa yang surprise tu...yaallah sesuatu yang kak lina tak duga dan jangka..yela belum pun sebulan kak lina aktif blog ni,dah dapat kepercayaan dari google adsense..

Perasaan tu sukar di gambar,terharu ada teruja pun ada..Kak Lina anggap ini semua rezeki dan petanda kita kena rajin berusaha..mesti ada hasil kalau kita berusaha dengan gigih hihi..yang penting jangan malas...

Kak Lina nak berterima kasih pada 2 orang adik ni:

IRISMYRA-Dia punca kak lina aktif dalam blog ni balik,hihi dah lama sangat tak aktif blog,terima kasih banyak-banyak.


MAYYJIE-Dia lah yang bertungkus-lumus mengedit blog kak lina sampai jadi cantik dan kemas begini..orangnya tak pernah berkira dan sangat baik hati.

Dan tak lupa juga pada rakan-rakan bloggers kak lina yang rajin datang singgah dan komen pada entry kak lina.Sayang korang sangat-sangat.

Sampai sini dulu...

MENULIS DARI HATI
-LINA SHAZA-


15 comments:

  1. wahhh tahniahhh sis.. maju setapak lagii

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sista...nt da da dpt hasil kita hello2 eh

      Delete
  2. wahh tahniah syoknye. masih berusaha lagi. harap ada rezeki lepas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aiman....kak lina doakan untuk aiman juga ye...moga ada rezeki adik nanti

      Delete
  3. Congrats kak lina!
    AS baru nak apply for the first time. Tapi banyak lagi nak kena perkemas
    Jemput baca SINI

    ReplyDelete
  4. Tahniah!!! Bukan senang nk dpt tue..

    ReplyDelete
  5. Tahniah Kak Lina...Alaa terharunyaa nama disebut dalam tu :'), Selamat terus maju jaya!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.