V Asia Ladies Collagen Terbaik

Assalamualaikum.....

Malam-malam ni tetiba rasa nak berkongsi la dengan kawan2 tentang kebaikkan Ladies Collagen ni.,kalau benda yang baik apa salahnya kalau kita berkongsi kan,saya nak semua kaum wanita mendapat kebaikan dari produk dalaman wanita seperti ladies Collagen ni..

Sejujurnya ini bukanlah iklan berbayar,tetapi dari diri saya sendiri yang minum Ladies Collagen ni..saya sangat berpuas hati dengan hasilnya,so apa salahnya saya ceritakan sedikit pengalaman yang saya dapat dari ladies Collagen ni.
Kisahnya bermula(cewahhh)dari mak saya lah..dia memang pengguna setia produk V asia ni..dari atas sampai bawah mak saya menggunakan produk V Asia ni..mak saya hari2 suruh saya beli ladies collagen ni...lama kelamaan, saya terpengaruh dengan hasutan mak saya untuk beli ladies collagen ni..hihi...

Ok setelah 2 minggu saya minum saya dah dapat rasakan perubahan dalam diri saya
yang pertama sekali Keputihan..walaupun tak serious,masalah tu terus hilang bersih dan tiada lagi bau yang kurang menyenangkan..dan tak perlu lagi pakai pantiliner uolsss.dan yang kedua pulak bahagian intim(malu nak cerita)tapi memang mantopsss uols nak tau lebih lanjut mesej saya ok...nak cite benda ni kat open malula sikit kan.
Dan yang ketiga ..cik breast kita akan rasa denyutan sikit,ala macam kita nak period tu hihi..faham kan uolsss...memang sesuai sangat kalau uols menyusukan bayi...mesti korang paham kannn...
yang keempat pulak korang akan rasa tumit korang halus...dah tak macam sabut kelapa lagi hihi..jangan marah okkk..

Tu baru 2 minggu kan....kalau korang amalkan lagilah tip top atas bawah haha.lagipun saya suka tengok pengasas produk ni Dato Azril tu,relax dan cool je orang nya.tak perlu ragu2 la nak guna produk v asia...semuanya selamat dan halal..

Ladies Collagen ade 2..satu sachet dan satu lagi botol..tapi sama harga,kalau yang botol jimat sikit..yang sachet pulak senang kalau nak travel.

Kalau adik2 yang meningkat remaja ni eloklah ambil ladies collagen ni..memang akk syorkan sangat2..ibu2 menyusu bayi jangaan tunggu lagi..cepat2 la korang beli...Yang selepas menyusu bayi pun mesti rasa kan breast kita tak macam dulu..jadi inilah penyelesaian bagi masalah korang.

Okla tu je nak cite...korang buaatlah keputusan selepas baca entry ni..

selamat malam...

V Asia Ladies Collagen Terbaik

Versi sachet 
Harga pasaran: RM35.00
Saya beli: RM28.00

V Asia Ladies Collagen Terbaik
Versi dalam botol
Harga pasaran: RM35.00

Khasiat Jus Ladies Collagen V’Asia:
  • Mendapatkan bentuk badan yang menarik
  • Seimbangkan hormon
  • Mengembalikan keanjalan dan saiz payudara yang menawan
  • Merapatkan vagina serta melambatkan proses menopous
  • Melancarkan peredaran darah
  • Melancarkan haid dengan lebih teratur
  • Melegakan masalah wanita seperti senggugut dan keputihan
  • Mengembalikan keintiman hubungan
  • Membantu menyuburkan wanita bagi menimang cahayamata

Kandungan Jus Ladies Collagen V’Asia:
  • Air R.O
  • Lobata
  • Mirifica
  • Kacip Fatimah
  • Serapat
  • Habbatus Sauda
  • Madu
  • Manjakani
  • Goji
  • Delima
  • Kismis
  • Ginkgo Biloba
  • Pinang
  • Asam jawa
  • Kunyit
  • Puri Mangga

Cara penggunaan Jus Ladies Collagen V’Asia:


Amalkan 1 hingga 2 sudu dan minum segelas air kosong atau jus buahan sebelum sarapan. Goncang dahulu dan gunakan sudu plastik (*ni untuk yang dalam botol) kerana Ladies Collagen adalah produk yang berasaskan homeopati


Perhatian: Simpan Jus Ladies Collagen V’Asia di tempat yang kering
*rasa dia sedap sangat..macam puri mangga...pekat...nyum3x



11 comments:

  1. This Juice contains healthy ingredient, where can l buy it?

    ReplyDelete
  2. I've heard that collageb is really good gor yhe body soecially for the skin. I will ourchase some and try it for myself.

    ReplyDelete
  3. yes mhownai...pls try for the good of yourself

    ReplyDelete
  4. Kadang macam takut nk consume. Tpi ni nmpk macam sedap je.

    ReplyDelete
  5. memang sedap..tak rugi cuba..sbb 2 minggu da rasa perubahan

    ReplyDelete
  6. oh wow.. the bottle looks so feminine... what does it taste like.. want to try it...

    ReplyDelete
    Replies
    1. the taste like mangga juice...really nyummy....hihihi

      Delete
  7. Hi. Did you know whether if a pregnant lady can consume this or not? Agak agak sebotol tahan berapa lama ya? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pregnant lady not recommended...klu jimat2 sebulan boleh tahan hihi

      Delete

Powered by Blogger.