Tips Wangikan Rumah

Rasa tenang  uollss bila rumah dh wangi semerbak..hehee..ni sis nak share tips utk cuci rumah okey ! ❤❤❤
1. Nak bagi rumah bau wangi melekat lama²..mix softener dgn cuka then sprayy ja satu rumahh kat langsir, sofa, katil dan lain² pun boleh..seyesss, bau mcm jenama mahai terkenal...malahh tahan lebih lamaaa yg ni tau.
2. Nak kilatkan lantai rumah sekilat²nya cuba bt laguni..pencuci lantai mix dgn cuka n air panas pastu mop lah lantai mcm besa..simple ja kan???
Okayyyy jom buattt kaihhh....!!! Tapi sebelom tu save n share dulu supaya nnt nak cari semula senang. 



Previous Post
Next Post

About Author

Hi..Saya Lin Liena owner kepada blog ini...Terima kasih kerana sudi singgah blog saya..Sila tingalkan komen dan pandangan anda disini...Jika ingin menghubungi saya sila email ke linliena30@gmail.com

0 comments: