July 2015 - Lin Liena Story

Thursday, 23 July 2015

Demam selsema

July 23, 2015 0
Demam selsema

Akibat makan tak jaga semua aku bedal...ais durian rambutan wafiy kena selsema ngan batuk yg agak teruk....huhu semua salah aku yelah bila kita bf kan baby dia la yg kn sakitnyer....sorry wafiy...mama tak wat lagi hihihi

Tuesday, 21 July 2015

Salam Aidilfitri

July 21, 2015 0
Salam Aidilfitri
Selamat hari raya uolsssss.....tahun ni best sangat raya sbb dpt cuti lama sikit.....yeay.....meriah sangat tahun ni....tahun ni kami sekeluarga tema gold....



Thursday, 9 July 2015

Bercuti di Aranda Nova Cameron Highland

July 09, 2015 0
Bercuti di Aranda Nova Cameron Highland


Seronok bercuti di aranda nova ni...hotel ni masih baru lagi...tp mmg puas hati bwh hotel ad mcm2 kedai...aku share gambar kat sana okey jgn jelessss hahha

Persiapan raya

July 09, 2015 0
Persiapan raya
Alhamdulilah da tinggal lagi seminggu je nak raya ..baju raya untuk family aku da siap awal2...aku tak suka shoping last minit sebab ramai org..nak memilih pun payah nnt...puasa tahun ni macam cepat je kan...

Pengalaman bersalin di Britania kajang

July 09, 2015 2
Pengalaman bersalin di Britania kajang
Da 10 bulan da wafiy dilahirkan,baru hari ni ada kesempatan nak share kenangan manis tu...memandangkan anak 2 yg lepas aku ceaser jdnyer xde pilihan la yg ketiga  ni...jd kata sepakat diambil pada 13/9/14 aku akan di ceaser pd pkul 8 pagi...so pagi2 aku da sampai di hospital..debaran tu tuhan je yg tau..tp aku da bersiap sedia fizikal dan mental...dalam pukul 7 nurse datang siapkan aku,masuk air,masuk saluran air kencing tu,redha jela masa tu..kemudia dr bius datang untunk terangkan pro dan krontra ceaser ni,aku tak de masalah sbb da ada pengalaman kan.
Setelah aku disiapkan aku terus diusung ke bilik ot...Dr Tan yg akan operation aku..Dr tan sgt baik dan lembut je orgnye...aku suka layanan dr tan..servise dr tan mmg tiptop...xsmpai 10 minit da keluar da si bdk tomey ni...cuma part aku makan masa sikit sbb darah aku cair...best btol duk spital ni hihi rasa mcm xnk blik plk...bayaran pula sgt berpatutan dengan servis yg diberikan aku ambik bilik vvip mak ngan adik aku boleh tido disini sbb katil extra besar sgt... Memandangkan aku ada buat btl so kos rawatan 5800++ alhamdulilah da settle semuanye..aku admitted hari sabtu,hari isnin da boleh discharged sebab aku dan baby xde masalah..besoknya terus balik jb sbb berpantang dirumah mak aku,best sangat berpantang dengan mak sendiri,terima mak jaga orang dalam pantang,jasa mak x kan kulupakan..

Inilah kenangan manis dan terindah aku melahirkan permata hati kesayangan aku,semoga menjadi anak yang soleh...Amin.

Pengalaman bersalin di Britania kajang


Pengalaman bersalin di Britania kajang

Assalamualaikum..

July 09, 2015 0
Assalamualaikum..
Assalamualaikum..
Hari ni mama danish rajin nak buat blog baru..blog yang lama da tak boleh bukak haha...lupa password lagi..insyaallah lepas ni nak rajin2 update blog macam dulu2...hiihi...banyak da lupa skill2 nak wat blog yang cantik...nk kn belajar balik la...ok kita sambung lagi esok...